duminică, 20 ianuarie 2013

Retete usoare #78


Retete usoare:

Friptura de porc cu lămâie şi brandy caramel

28 December 2012
Friptura de porc cu lămâie şi brandy caramel din: muschi de porc, suc de lamaie, zahar, brandy, ulei, rodie, vin, rozmarin, maghiran, frunze de dafin, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1200 kg muschi porc fara os jumatate cana suc de lamaie 50 g zahar 2 linguri brandy ulei 1 rodie (optional) pentru marinata 1 vin…
Read more »

Friptura tocata decorata cu oua si morcovi

28 December 2012
Friptura tocata decorata cu oua si morcovi din: morcovi, sare, ceapa, carne tocata, mustar, piper, oua si pesmet. Ingrediente: 4 morcovi tineri(carote) sare 1 ceapa 1 kg carne tocata mixta 1 lingura de mustar piper 2 oua crude 2-3 linguri pesmet 2 oua fierte tari   Mod de preparare: Se curăţă caratele, se opăresc în…
Read more »

Reteta zilei: Prajitura cu crema de branza si visine

28 December 2012
Prajitura cu crema de branza si visine din: biscuiti, lapte, frisca, suc de rodie, oua, faina, cacao, esenta de vanilie, branza dulce, margarina, visine, ciocolata, lapte si fulgi de migdale. Ingrediente: biscuiti lapte 500ml frisca sucul de la o rodie pentru pandispan: 6 oua 6 linguri zahar 4 linguri faina 2 linguri cacao esenta de…
Read more »

Sase cocktailuri pentru Revelion

28 December 2012
Sase cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Highland Special O reteta simpla de Cocktail Highland Special din: whisky scotian, vermut sec, suc de portocale, nucsoara si jumatate de felie de portocala. Ingrediente: 3 cl whisky scotian 2 cl vermut sec 1 cl suc de portocale nucsoara o jumatate de felie de portocala   Mod de preparare: Mixam…
Read more »

Cinci retete culinare pentru Revelion

28 December 2012
Cinci retete culinare pentru Revelion: Ciorba radauteana ca-n Bucovina Facebook Ciorba radauteana din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei, telina, sare, boabe piper, usturoi, oua, smantana, otet de mere si verdeata. Ingrediente: 500 g piept d epui 2 cepe 2 morcovi un ardei o telina radacina sare 3-4 boabe piper o capatana usturoi 4-5 oua…
Read more »

Rulouri de peste

28 December 2012
Rulouri de peste din: fileuri de peste, somon afumat, creveti, ou, sare, piper, ceapa, usturoi si marar. Ingrediente: 6-8 fileuri de peste 50 g somon afumat 100 g creveti (optional) 1 ou sare piper 1 ceapa tocata foarte marunt 4 catei de usturoi 1 lingura de marar tocat   Mod de preparare: Se prajesc ceapa…
Read more »

Găluşte mediteraneene asezonate cu roşii si busuioc

28 December 2012
Găluşte mediteraneene asezonate cu roşii si busuioc din: cartofi, sare, galbenus, faina, nucsoara, rosii, usturoi, ulei de masline, busuioc, cimbru, piper, praf de curry si parmezan. Ingrediente: 250 g cartofi albi sare 1 galbenus 3 linguri faina nucsoara rasa 400 g rosii 1 catel de usturoi 1 lingura ulei de masline 2 linguri busuioc tocat…
Read more »

Pulpă de curcan marinată

28 December 2012
Pulpă de curcan marinată din: pulpa de curcan, faina, iaurt, cascaval, smantana, cartofi, boia, piper, condiment si sare. Ingrediente:  kg pulpa de curcan 200 g faina 200 g iaurt 100 g cascaval 100 ml smantana dulce 5-7 cartofi boia iute piper condiment sare   Mod de preparare: Amestecă iaurtul cu un praf de sare, piper,…
Read more »

Friptura de vita a la Provence

28 December 2012
Friptura de vita a la Provence din: ceapa, morcovi, usturoi, ciuperci, slaninuta afumata, pulpa de vita, sare, piper, germeni de porumb, condimente si cimbru. Ingrediente: 100 g ceapa 100 g morcovi 2 catei de usturoi 150 g ciuperci champignon 100 g slaninuta afumata impanata 600 g muschi sau pulpa de vita sare piper 2 linguri…
Read more »

Ne cerem scuze pentru lipsa pozelor

28 December 2012
Ne cerem scuze pentru lipsa pozelorIn urma ultimelor evenimente petrecute, a aparut si problema  lipsei pozelor. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient. Se pare ca le vom recupera, dar va dura ceva timp.  Apreciem vizitele dumneavoastra si  va asteptam in continuare pe restaurantedelux pentru a va delecta cu noile retete! Explicatii: aici, aici, aici si aici.
Read more »

Reteta zilei: Chec aperitiv

27 December 2012
Chec aperitiv din: oua, masline, castraveti, gogosari in otet, branza telemea, sunca, lapte, ulei, faina, cascaval, praf de copt, sare si piper. Ingrediente: 6 oua 100g masline negre fara samburi 2 castraveti murati 2 felii gogosari in otet 150g branza telemea 400g sunca 200ml lapte 4 linguri ulei 200g faina 100g cascaval 1 praf de…
Read more »

Cinci cocktailuri pentru Revelion

27 December 2012
Cinci cocktailuri pentru Revelion: Hurricane Cocktail O reteta simpla de  Hurricane Cocktail din: bourbon, lichior de menta, gin si cirese. Ingrediente: 1,5 cl Bourbon 1,5 lichior de menta 1,5 cl gin cirese   Mod de preparare: Ingredientele se amesteca aproximativ 20 de secunde intr-un pahar de mixare, apoi se toarna bautura intr-un pahar de cocktail…
Read more »

Patru retete culinare pentru Revelion

27 December 2012
Patru retete culinare pentru Revelion: Medalion de porc cu ciuperci Facebook O reteta delicioasa de medalion de porc cu ciuperci din: file de porc, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, smantana dulce, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1 kg file de porc 100 ml ulei 100 g ceapa tocata 20 g usturoi 400 g ciuperci…
Read more »

Muşchi de miel gratinat

27 December 2012
Muşchi de miel gratinat din: muschi de miel, sare, piper, rozmarin, usturoi, ulei, unt, mustar de dijon, hrean, cascaval, cimbru, pesmet si supa de miel. Ingrediente: 700 g muschi de miel sare piper 2 fire rozmarin 1 catel usturoi 3 linguri ulei 100 g unt moale 4 linguri mustar de Dijon 3 linguri hrean ras…
Read more »

Retete savuroase: Tortilla de cartofi

27 December 2012
Tortilla de cartofi din: cartofi, sare, ardei grasi, ceapa, usturoi, oua, smantana, lapte, parmezan, piper, nucsoara si ulei de masline. Ingrediente: 700 g cartofi rosii sare 2 ardei grasi verzi 1 ceapa 2 catei de usturoi 7 oua 100 g smantana 100 ml lapte 60 g parmezan ras piper nucsoara rasa 2 linguri ulei de…
Read more »

Muschi de porc cu ceapa si smochine

27 December 2012
Muschi de porc cu ceapa si smochine din: muschi de porc, unt, ceapa, zahar, otet balsamic, rozmarin, smochine, patrunjel, zeama de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 1 kg muschi porc 40 grame unt 1 ceapa 1 lingurita zahar 1 lingurita otet balsamic 2 lingurite rozmarin macinat 10 smochine taiate in sferturi 2 lingurite patrunjel tocat…
Read more »

Supa crema cu piept de pui

27 December 2012
Supa crema cu piept de pui din: piept de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, ardei, smantana, dovlecel, patrunjel, telina, piper, condiment si sare. Ingrediente: 200 g piept de pui 2 cartofi 2 morcovi 2 pastarnaci 4 ardei (verzi si rosii) 200 g smantana 1 dovlecel 1 radacina de patrunjel 1 radacina de telina 1 legatura de…
Read more »

Găluşte nemţeşti de cartofi

27 December 2012
Găluşte nemţeşti de cartofi din: cartofi, sare, chifla, carne tocata, oua, mustar, piper, lapte, nucsoara, bacon, ceapa, supa si smantana. Ingrediente: 1 kg cartofi albi sare 1 chifla veche de o zi 400 g carne tocata mixta 2 oua 1 lingurita mustar piper 150 ml lapte caldut nucsoara rasa 200 g bacon afumat 300 g…
Read more »

Reteta zilei: Pui dulce acrisor

27 December 2012
Pui dulce acrisor din: albus de ou, amidon de porumb, sare, piept de pui, ananas, ghimbir, otet, ketchup, zahar brun, piper cayenne, ulei, ardei gras si ceapa verde. Ingrediente: 1 albus de ou 2 lingurite amidon de porumb 1/2 lingurita de sare, divizat piept de pui taiat cubulete ananas in suc 1 lingurita de ghimbir…
Read more »

Patru cocktailuri pentru Revelion

27 December 2012
Patru cocktailuri pentru Revelion: Reteta zilei: Cocktail cu tequila si capsuni Cocktail cu tequila si biscuiti sfaramati din: biscuiti, sirop de porumb, tequila, zahar, apa si capsuni. Ingrediente: 1/4 ceasca biscuiti sfaramati 1 lingurita de sirop de porumb tequila rose zahar apa capsuni   Mod de preparare: Se amesteca siropul cu biscuitii sfaramati. Se amesteca…
Read more »

Trei retete culinare pentru Revelion

27 December 2012
Trei retete culinare pentru Revelion: Ciuperci cu mamaliguta de gris Facebook Ciuperci cu mamaliguta de gris din: ciuperci, gris, malai, supa de pui, alune, lapte, ulei, unt, parmezan, ceapa, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 600 g ciuperci pleurotus 20 g gris 150 g malai 500 ml supa de pui 100 g alune 500 ml lapte…
Read more »

File de vitel cu legume

27 December 2012
File de vitel cu legume din: file de vitel, margarina, morcovi, sparanghel verde, gulii, sare, piper, zahar, piper, margarina, lapte, supa instant, suc de lamaie si verdeturi asortate. Ingrediente: 600 g file de vitel 2 linguri margarina 1 legatura morcovi 250 g sparanghel verde 250 g gulii sare piper zahar 1 lingura piper tocat 200…
Read more »

Pizza cu cartofi si parmezan

27 December 2012
Pizza cu cartofi si parmezan din: faina, sare, drojdie, ulei de masline, cartofi, usturoi, rozmarin, smantana, parmezan si piper. Ingrediente: 450 g faina 1 lingurita sare 1/2 cub drojdie 4 linguri ulei de masline 600 g cartofi rosii 3 catei de usturoi 2 fire rozmarin 6 linguri smantana 4 linguri parmezan ras piper   Mod…
Read more »

File de peste in crusta de piper multicolor

27 December 2012
File de peste in crusta de piper multicolor din: file de peste, piper, capere, lamaie, baby morcov, fasole galbena, broccoli, ardei gras, unt, ulei de masline si sare. Ingrediente: 600 g file peste alb 100 g piper boabe, multicolor 30 g capere 1 lamaie 200 g baby morocv 200 g fasole galbena 200 g broccoli…
Read more »

File de porc in manta de fructe

27 December 2012
File de porc in manta de fructe din: file de porc, sare, piper, prune, piersici, ceapa, unt, magiun, vin si frunze de salvie. Ingrediente: 500 g file de porc sare piper 4 prune 4 piersici sau nectarine 1 ceapa mare 1 lingura unt 1 lingura magiun de prune 2 linguri vin sec frunze de salvie…
Read more »

Salata de rucola cu fructe de padure

27 December 2012
Salata de rucola cu fructe de padure din: rucola, baby spanac, crema de branza, zmeura, capsuni, afine, mure, mustar, ulei de masline, otet, piper si sare. Ingrediente: 100 g rucola 100 g baby spanac bilute din crema de branza zmeura capsuni afine mure mustar ulei de masline otet piper sare   Mod de preparare: Dupa…
Read more »

Pulpa de vitel inabusita

27 December 2012
Pulpa de vitel inabusita din: praz, telina, morcovi, ceapa, pulpa de vitel, sare, piper, unt, bulion, vin rosu, supa, foi de dafin, ienupar, cuisoare, boabe de piper si unt. Ingrediente: 1 fir praz 1 telina 500 g morcovi 2 cepe 1,5 kg pulpa de vitel sare piper 2 linguri unt 1 lingura bulion 500 ml…
Read more »

Mini-tarte cu mere glasate cu miere

27 December 2012
Mini-tarte cu mere glasate cu miere din: stafide, rom, mere, suc de lamaie, unt, zahar, oua, sare, faina, praf de copt, lapte si miere. Ingrediente: 100 g stafide 4 linguri rom 8 mere medii 4 linguri suc de lamaie 175 g unt 125 g zahar 4 oua 1 praf de sare 400 g faina 2…
Read more »

Reteta zilei: Tort diplomat

27 December 2012
Tort diplomat din: piscoturi, lapte, frisca, unt, oua, gelatina, zahar, visine, mure, zmeura, capsune, portocale, kiwi si banane. Ingrediente: piscoturi lapte pentru crema: 400 ml frisca 1 pachet unt 150 ml lapte 4 oua 4 pachetele gelatina 300g zahar fructe congelate (visine, mure, zmeura, capsune etc) portocale kiwi banane   Mod de preparare: Crema pentru…
Read more »

Trei cocktailuri pentru Revelion

27 December 2012
Trei cocktailuri pentru Revelion: Cocktail Kamikaze cu vodca Cocktail Kamikaze cu vodca din: vodca, triple sec si frsh lime juice. Ingrediente: 60 ml vodca 15 ml triple sec 25 ml fresh lime juice   Mod de preparare: Se amesteca puternic ingredientele in boston shaker, se strecoara dublu continutul in paharul martini racit in prealabil.Read more…
Read more »

Portofele cu brânză si visine

27 December 2012
Portofele cu brânză si visine din: aluat, compot de visine, branza de vaci, unt, zahar, oua, budinca de vanilie, praf de copt, coaja de lamaie si lapte. Ingrediente: 400 g aluat de foi congelat 300 g compot de visine 750 g branza de vaci 100 g unt 200 g zahar 4 oua 1 plic praf…
Read more »

Sufleu de legume

27 December 2012
Sufleu de legume din: varza de bruxelles, fasole verde, morcovi, vanata, ardei gras, sare, mazare, unt, ulei de masline, piper si cascaval. Ingrediente: 300 g varza de Bruxelles 200 g fasole verde 2 morcovi 1 vanata 1 ardei gras rosu sare 150 g mazare congelata 25 g unt 2 linguri ulei de masline piper 200…
Read more »

Ruladă cu ciocolată picantă

27 December 2012
Ruladă cu ciocolată picantă din: oua, sare, zahar, baton de vanilie, faina, budinca de vanilie, praf de copt, ciocolata amaruie, frisca, unt, chilli si cacao. Ingrediente: Blat de pandișpan 4 ouă 1 praf de sare 150 g zahăr miezul de la

Sufleu de cartofi cu somon si sos de branza

27 December 2012
Sufleu de cartofi cu somon si sos de branza din: cartofi, spanac, sare, usturoi, ceapa rosie, unt, faina, vin, supa, branza de vaci, parmezan, smantana, piper, nucsoara, suc de lamaie si file de somon. Ingrediente: 500 g cartofi rosii 100 g spanac sare 2 catei de usturoi 2 cepe rosii 2 linguri unt 2 linguri…
Read more »

Macaroane cu şuncă

27 December 2012
Macaroane cu şuncă din: macaroane, sare, sunca, unt, smantana, oua, parmezan, piper si cascaval. Ingrediente: 400 g macaroane sare 80 g sunca 2 linguri unt 400 g smantana 4 oua 40 g parmezan ras piper 80 g cascaval ras   Mod de preparare: Se rup în două macaroanele şi se fierb al dente într-o cantitate…
Read more »

Reteta zilei: Rata umpluta la cuptor

26 December 2012
Toamna este cea mai buna perioada din an in care puteti sa gatiti o rata tanara si ar fi pacat sa ratati ocazia ca intr-un weekend sa incercati o reteta gustoasa de rata umpluta la cuptor, potrivita pentru felul principal al meniului de duminica. Ingrediente: 1 rata 1 kg cartofi 1-2 mere 2 cepe cateva…
Read more »

Reteta zilei: Cocktail cu tequila si capsuni

26 December 2012
Cocktail cu tequila si biscuiti sfaramati din: biscuiti, sirop de porumb, tequila, zahar, apa si capsuni. Ingrediente: 1/4 ceasca biscuiti sfaramati 1 lingurita de sirop de porumb tequila rose zahar apa capsuni   Mod de preparare: Se amesteca siropul cu biscuitii sfaramati. Se amesteca apa cu zaharul. Impartiti in 2 pahare, turnati tequila. Garnisiti cu…
Read more »

Cannelloni cu spanac

26 December 2012
Cannelloni cu spanac din: ceapa, usturoi, ulei, spanac, supa, sare, piper, nucsoara, faina, unt, lapte, branza de capra, coaja si suc de lamaie, ciuperci brune, busuioc, smantana, cannelloni si parmezan. Ingrediente: 2 cepe 2 catei de usturoi 2 linguri ulei 600 g spanac tocat congelat 1 lingura supa deshidratata sare piper nucsoara rasa 2 linguri…
Read more »

Enchiladas picante

26 December 2012
Enchiladas picante din: ceapa, usturoi, telina, morcov, ulei de masline, carne de vita, sare, piper, boia, pulpa de rosii, supa, oua, faina, sare, piper, rosii decojite, busuioc si cascaval ras. Ingrediente: umplutura: 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 fir de telina verde 1 morcov 2 linguri ulei de masline 500 g carne de vita…
Read more »

Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan

26 December 2012
Sufleu de macaroane cu ardei gras si carne de curcan din: macaroane, sare, piept de curcan, ceapa, ardei gras, ulei, piper, pulpa de rosii, cascaval, oua, galbenus si smantana. Ingrediente: 250 g macaroane sare 400 g file de piept de curcan 4 cepe 1 kg ardei gras 2 linguri ulei piper 100 g pulpa de…
Read more »

Zece retete pentru Revelion

26 December 2012
Zece retete pentru RevelionZece retete pentru Revelion: Ciorba de legume cu fidea Facebook Ciorba de legume cu fidea din: morcovi, patrunjel, telina, ardei grasi, conopida, gulie, fasole verde, ceapa, rosii, cartofi, ulei, fidea, leustean, condimente, piper si bors. Ingrediente: 2 morcovi 1 patrunjel 1/2 telina 2 ardei grasi (rosu, galben) 1 conopida mica 1 gulie mica 100 g…
Read more »

Salata de cruditati verzi

26 December 2012
Salata de cruditati verzi din: limes, mere verzi, bulbi de fenicul, castravete, telina, ceapa verde si ulei de masline. Ingrediente:  4 limes 2 mere verzi, taiate bastonase 2 bulbi de fenicul, taiati bastonase 1 castravete, fara seminte, taiat bastonase 3 tulpini de telina Apio, taiate bastonase 6 fire de ceapa verde, taiate bastonase 2 linguri…
Read more »

Sardine umplute

26 December 2012
Sardine umplute din: sardine, file de ansoa, miez de paine, patrunjel, ulei de masline, lamaie, foi de dafin, pesmet, sare, piper, usturoi si ceapa verde. Ingredinete: 750 g sardine 100 g file de ansoa 100 g miez de paine 50 g patrunjel 50 g ulei de masline 1 1/2 lamaie foi de dafin pesmet sare…
Read more »

Orez aromat cu nucă de cocos

26 December 2012
Orez aromat cu nucă de cocos din: ceapa, unt, ulei, orez si lapte de cocos. Ingrediente: 3 cepe, tocate marunt cate 1 lingura de unt si ulei de floarea soarelui 1 kg de orez basmati 800 ml lapte de cocos   Mod de preparare: Incinge uleiul şi untul într-o cratiţă mare şi sotează ceapa, până…
Read more »

Noua retete pentru Revelion

26 December 2012
Noua retete pentru Revelion: Bors de vacuta Facebook Bors de vacuta din: piept de vita, zarzavat de ciorba, rosii in bulion, bors, patrunjel di condimente. Ingrediente: 1/2 kg piept de vita sau vitel 1 punga zarzavat de ciorba congelat (sau 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi, 2 linguri cu telina cubulete) 2 rosii in…
Read more »

Reteta zilei: Gem de ananas

26 December 2012
Gem de ananas din: ananas, apa, zahar si suc de lamaie. Ingrediente: 1 ananas 1 cana de apa 2 cesti de zahar Suc de lamaie   Mod de preparare: Curatati ananasul si taiati bucati. Se incalzeste tigaia. Adaugati ananasul si apa. Lasati la foc mediu pentru 20 de minute. Se amesteca frecvent. Adaugati zahar si…
Read more »

File de ton marinat, la grătar

26 December 2012
File de ton marinat, la grătar din: file de ton, rozmarin, ulei de masline, ceapa verde, ardei copt, anghinare, ciuperci, busuioc si lamaie. Ingrediente: 180 g file de ton rozmarin proaspat ulei de masline 20 g ceapa verde 80 g ardei copt 80 g anghinare 30 g ciuperci de padure busuioc proaspat lamaie   Mod…
Read more »

Lasagne bolognese – reţetă clasică italiană, cu sos Bechamel şi crustă de parmezan

26 December 2012
Lasagne bolognese din: ceapa, usturoi, morcov, telina, ulei de masline, pasta de rosii, carne tocata mixta, vin rosu, rosii decojite, sare, piper, unt, faina, lapte, supa, nucsoara, foi de lasagna si parmezan. Ingrediente: 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 morcov 1 fir telina verde 3 linguri ulei de masline 500 g carne tocata mixta…
Read more »

Opt retete pentru Revelion

26 December 2012
Opt retete pentru Revelion: Cotlet de porc cu orez Facebook Cotlet de porc cu orez din: cotlet de porc, sare, piper, ulei de floarea soarelui, ceapa rosie, usturoi, vin, cimbru, oregano, zahar, orez, unt, apa, ciuperci, pesmet si patrunjel verde. Ingrediente: 800 g cotlet de porc fara os sare piper ulei de floarea soarelui o…
Read more »

Cocktail Soir De Paris

26 December 2012
Cocktail Soir De Paris Ingrediente: 40 ml french red berry infused vodka 25 ml fresh pink grapefruit juice 35 ml strong chilled redberries tea 20 ml spicy syrup 10 ml fresh lime juice   Mod de preparare: Amestecati puternic toate ingredientele in Boston shaker, strecurati continutul in paharul plin cu gheata cuburi.
Read more »

Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi

26 December 2012
Supa de peste cu paine prajita cu maioneza cu usturoi din: peste, capete de peste, paine, ceapa, usturoi, patrunjel, foi de dafin, cimbru, coaja de lamaie, sare, piper, galbenusuri, usturoi, masline, sare si piper. Ingrediente: 500 g peste marunt 1-2 capete de peste 12 felii de paine 2 cepe 4 catei de usturoi patrunjel 2…
Read more »

Medalion de vită la grătar

26 December 2012
Medalioan de vită la grătar din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet. Ingrediente: 180 g muschi de vita 2 buc. cartofi 20 g parmezan 2 buc. rosii cherry 20 g unt 1 galbenus de ou ulei de masline sare piper…
Read more »

Sapte retete pentru Revelion

26 December 2012
Sapte retete pentru Revelion: Budinca de conopida Facebook Budinca de conopida din: conopida, sare, unt, faina, lapte, galbenusuri, cascaval, sunca si smantana. Ingrediente: 1 conopida sare 80 g unt 50 g faina 250 ml lapte 2 galbenusuri 50 g cascaval ras 50 g sunca 200 g smantana   Mod de preparare: Fierbi conopida în apă…
Read more »

Portocale in caramel de miere

26 December 2012
Portocale in caramel de miere din: portocale, suc de portocale, zahar, miere si nuca. Ingrediente: 4 portocale 150 ml suc proaspat de portocale 150 g zahar 3 linguri miere 100 g nuca   Mod de preparare: Spalam portocalele sub un jet de apa rece dupa care le stergem cu un servet de bumbac. Curatam portocalele…
Read more »

Sase retete pentru Revelion

26 December 2012
Sase retete pentru Revelion: Reteta zilei: Suc din fructe de mango Facebook Suc din fructe de mango din: mango, apa, zahar, praf de chilli, sare, ulei de masline, seminte de mustar si frunze de curry. Ingrediente: 4-5 bucati mango salbatic 3 cesti de apa 200 g zahar 1/4 lingurita praf de chili roșu sare 1/2…
Read more »

Risotto cu praz

26 December 2012
Risotto cu praz din: orez, praz, vin, supa vegetala, ulei de masline si parmezan. Orezul nu se spală niciodată când pregătim risotto deoarece apa intră în bob, iar acesta se va dezintegra în timpul preparării. Supa vegetală trebuie să fie fierbinte în pemanenţă. De aceea o ţinem pe foc mic tot timpul preparării. Risotto se…
Read more »

Supa dietetica de sfecla

26 December 2012
Supa dietetica de sfecla din: sfecla, morcovi, ceapa, telina, rosii, ardei gras, ulei de masline, patrunjel, sare si apa. Ingrediente: 3 sfecle mici 2 morcovi medii 1 ceapa 1 tulpina de telina 3 rosii 1 ardei gras rosu 3 linguri ulei de masline patrunjel sare apa   Mod de preparare: Curăţăm morcovii, ceapa, ardeii şi…
Read more »

Cinci retete pentru Revelion

26 December 2012
Cinci retete pentru Revelion: Piept de vita cu varza Facebook Piept de vita cu varza din: cartofi, morcovi, usturoi, zahar brun, frunza de dafin, piept de vita, apa, bere neagra si varza. Ingrediente: 500 g cartofi rosii mici, taiati pe jumatate 3 morcovi medii, curatati si taiati in bucati de 5 cm 2 catei de…
Read more »

Salata energizanta

26 December 2012
Salata energizanta din: naut, mazare, rosii, telina, ulei de masline, suc de lamaie, busuioc si sare. Ingrediente: 400 g naut fiert 300 g mazare fiarta (conserva) 2 rosii mari 2 tulpini telina 100-125 g ulei de masline 1/2 lamaie (doar sucul) busuioc sare   Mod de preparare: Punem năutul la înmuiat în apă rece pentru…
Read more »

Dorada prăjită cu garnitură de morcovi

26 December 2012
Dorada prăjită cu garnitură de morcovi din: peste, morcovi, ardei grasi, faina, sare, piper, usturoi, otet si ulei. Ingrediente: 4 pesti intregi (250-300 grame fiecare) 8 morcovi potriviti 6 ardei grasi 200 g faina sare piper 1 capatana de usturoi 1 lingura de otet ulei pentru prajit   Mod de preparare: Se curăţă peştii de…
Read more »

Bors de gaina cu stevie si ou

26 December 2012
Bors de gaina cu stevie si ou din: gaina, smantana, ou, ceapa, morcovi, pastarnac, bors, leustean, tarhon, lamaie, stevie, loboda, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 1 gaina 1 cana smantana dulce 5 ou 2 cepe 2 morcovi 1 pastarnac 1 l bors 1 legatura leustean 3 linguri de tarhon 1 lamaie stevie loboda cimbru…
Read more »

Patru retete pentru Revelion

26 December 2012
Patru retete pentru Revelion: Reteta zilei: Gogonele in ulei Facebook O reteta savuroasa de Gogonele in ulei din: gogonele, ulei de masline, seminte de mustar, praf de turmeric, ardei iute si sare. Ingrediente: 8-10 gogonele 1 lingura ulei de masline 1 lingurita de seminte de mustar 1/2 lingurita praf de turmeric 2 ardei iuti verzi,…
Read more »

Salata Nicoise din muguri de lucerna

26 December 2012
Salata Nicoise din muguri de lucerna din: muguri de lucerna, ton, masline negre, rosii cherry, crackers si ulei de masline. Ingrediente: 50 g muguri de lucerna si broccoli 180 g de bucati de ton din conserva scurs 8 masline negre maruntite 8 rosii cherry taiate in doua felii de branza feta crackers, paine toast sau…
Read more »

Dorada cu rozmarin

26 December 2012
Dorada cu rozmarin din: dorada, cartofi, vin, ulei de floarea soarelui, sare, usturoi, piper, rosii cherry, otet aromatic si rozmarin. Ingrediente: 4 pesti dorada 8-10 cartofi 200 ml vin dulce 4-6 linguri ulei de floarea soarelui sare o capatana de usturoi piper negru macinat si boabe 300 g rosii cherry 3-4 linguri otet aromatic 1-2…
Read more »

Trei retete pentru Revelion

26 December 2012
Trei retete pentru Revelion: Reteta zilei: Rulada de carne tocata cu legume Facebook O reteta savuroasa de Rulada de carne tocata cu legume din: carne tocata, ceapa rosie, usturoi, ardei grasi, paine, sare, piper, ou si rosii. Ingrediente: 1 kg carne tocata 1/2 ceapa rosie, tocata 2-3 catei de usturoi, tocat 2 ardei grasi, 1…
Read more »

Salata verde cu zmeura

26 December 2012
Salata verde cu zmeura din: ulei de soia, zmeura, nuci, otet balsamic, apa, ceapa rosie, zahar, sare, piper, frunze verzi, gorgonzola si zmeura. Ingrediente: vinegreta de zmeura: 1/2 cana de ulei de soia 1/2 cana de zmeura proaspata 1/4 cana de nuci maruntite 1/4 otet balsamic 1/4 cana apa 3 linguri ceapa rosie maruntita 2…

Purcel bizantin cu dovlecei

26 December 2012
Purcel bizantin cu dovlecei din: purcel de lapte, ceapa rosie, usturoi, vin, cafea cu otet, miere, coriandru, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg purcel de lapte 1 ceapa rosie 5 catei de usturoi marinata: 1 ceasca de vin (din care se va servi la masa) 1 ceasca de cafea cu otet 4…
Read more »

Snitel de curcan

26 December 2012
Snitel de curcan din: piept de curcan, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, cartofi, ciuperci, unt si lapte. Ingrediente: 500 g piept de curcan 3 oua 3 linguri faina 8 linguri pesmet sare piper negru macinat ulei pentru prajit 6-8 cartofi pentru sos: 300 g ciuperci 75 g unt 2 lingurite faina 300 ml lapte…
Read more »

Salata de fasole rosie

26 December 2012
Salata de fasole rosie din: fasole rosie, rosii, porumb, patrunjel, ceapa rosie, busuioc, otet aromatic, sare grunjoasa, piper rosu si bagheta. Ingrediente: 400 g fasole rosie 3-4 rosii 300 g porumb boabe 1-2 legaturi patrunjel o ceapa rosie 3-4 frunze busuioc 3 lingurite porumb otet aromatic sare grunjoasa piper rosu macinat o bagheta aromata cu…
Read more »

Retete pentru Revelion (2012)

25 December 2012
Retete pentru Revelion: Escalop de vitel Facebook Escalop de vitel din: nuca de vitel, unt, faina, zarzavat, pasta de rosii, vin madera, sos spaniol, sare si piper. Ingrediente: 800 g nuca de vitel (mijlocul pulpei, fara zgarciuri si tendoane) 250 g unt 30 g faina 100 g zarzavat 25 g pasta de rosii 200 ml…
Read more »

Reteta zilei: Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale

25 December 2012
Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale: gaini, sare de mare, piper, condimente, patrunjel, cimbru, rozmarin, lamai, portocale, marmelada si suc de portocale. Ingrediente: 4 gaini de 1 ½ kg fiecare, spalate si uscate in afara sare de mare piper negru 2 lingurite condimente italiene un mic buchet frunze de patrunjel 16 crengute de…
Read more »

Salata de muguri, mar si nuci

25 December 2012
Salata de muguri, mar si nuci din: muguri de lucerna, mere rosii, mere verzi, boabe de strugure, branza si nuca. Ingrediente: 60 g muguri de lucerna 1 mere rosii, feliute 2 mere verzi, feliute 1 cana boabe de strugure 1 cana de branza sarata 50 g nuca   Mod de preparare: Intr-un vas mare se…
Read more »

Reteta zilei: Gogosi cu sos de ciocolata

25 December 2012
Gogosi cu sos de ciocolata din: faina, praf de copt, sare, ou, lapte, ulei de arahide, zahar pudra, ciocolata amaruie, unt si extract de vanilie. Ingrediente: 1 1/2 cani de faina 1 lingurita praf de copt 1 varf de cutit de sare 1 ou 1 cana de lapte ulei de arahide pentru prajit Zahar pudra…
Read more »

Tocana de legume cu piept de porc

25 December 2012
Tocana de legume cu piept de porc din: piept de porc afumat, ceapa rosie, cartofi, ardei capia, ardei iute, sare grunjoasa, piper, frunze de dafin, ulei si pasta de rosii. Ingrediente: 400 g piept de porc afumat 2 cepe rosii 6-8 cartofi 3 ardei capia 2-3 ardei iuti sare grunjoasa piper negru macinat si boabe…
Read more »

Rulouri de pui cu sos de vin

25 December 2012
Rulouri de pui cu sos de vin din: piept de pui, vin, ulei, cimbru, usturoi, sare grunjoasa, piper, unt, cartofi si mozzarella. Ingrediente: 4 piepti de pui 400 ml vin alb demidulce 4-5 linguri ulei 1-2 crengute cimbru verde o lingura cimbru uscat 6 catei usturoi sare grunjoasa piper negru macinat si boabe 100 g…
Read more »

Ciorba de fasole cu suc de rosii

25 December 2012
Ciorba de fasole cu suc de rosii din: fasole, cartofi, ceapa, morcovi, ardei, suc de rosii, patrunjel, sare, piper si ulei. Ingrediente: 400 g fasole 3 cartofi 2 cepe 3 morcovi un ardei 200 ml suc de rosii 1-2 legaturi patrunjel sare piper negru macinat 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se alege fasolea,…
Read more »

Frigarui de pui cu sos alb

25 December 2012
Frigarui de pui cu sos alb din: carne de pui, unt, ardei, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi si smantana. Ingrediente: 800 g carne de pui 50 g unt un kg ardei gras rosu 2-3 bucati ardei galben sare grunjoasa 30 ml ulei de floarea soarelui o ceapa pentru sosul alb: 6 catei…
Read more »

Ratatouille cu piept de pui

25 December 2012
Ratatouille cu piept de pui din: piept de pui, unt, dovlecei, rosii cherry, ceapa, usturoi, ardei, ulei de porumb, sare grunjoasa, piper, boia si rozmarin. Ingrediente: un kg piept de pui 50 g unt 4-5 dovlecei cu coaja verde 400 g rosii cherry 2 cepe albe sau 2 legaturi de ceapa verde o legatura usturoi…
Read more »

Curry de fasole roşie şi cartofi dulci

25 December 2012
Curry de fasole roşie şi cartofi dulci din: ceapa, ulei de floarea soarelui, ghimbir, coriandru, pudra de curry, cimbru, rosii, otet de vin rosu, zahar, cartofi, fasole rosie si ardei copti. Ingrediente: 2 cepe, 1 tocata marunt, 1 tocata grosier 2 linguri ulei de floarea soarelui 50 g ghimbir, tocat grosier, 1 legatura mica de…
Read more »

Rulada de vitel cu orez

25 December 2012
Rulada de vitel cu orez din: muschi de vitel, orez, unt, cimbru, nucsoara, boia iute, sos de soia, sare grunjoasa, vin rosu, usturoi si ulei de floarea soarelui. Ingrediente: un kg muschi de vitel 250 g orez cu bobul lung 100 g unt cimbru sucat si verde un praf nucsoara o lingura boia iute 2…
Read more »

Zece prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Zece prajituri pentru Craciun: Cozonac la tavă Facebook O reteta gustoasa de Cozonac la tavă din: lapte, drojdie, faina, zahar, sare, oua, unt, cirese, faina si sare. Ingrediente: aluat: 250 ml lapte 1 cub drojdie (42 g) 500 g faina 60 g zahar 1 praf sare 2 oua 50 g unt umplutura: 2 linguri unt…
Read more »

Crap cu salata de rosii coapte si usturoi

25 December 2012
Crap cu salata de rosii coapte si usturoi din: file de crap, sare grunjoasa, ulei de masline, piper alb, ceapa, rosii cherry, usturoi, busuioc verde, otet balsamic si piper negru. Ingrediente: 800 g file de crap sare grunjoasa 2-3 linguri ulei de masline piper alb o ceapa alba pentru salata: 400 g rosii cherry 6-8…
Read more »

Jambon copt

25 December 2012
Jambon copt din: jambon, ananas, ienibahar, sirop de artar, ghimbir, ketchup, sos dulce de ardei si miere. Ingrediente: 3-4 kg jambon crud fara os 1 l suc de ananas 1 lingura de ienibahar macinat 100 g sirop de artar 100 g de ghimbir, tocat grosier cate 3 linguri de ketchup, sos dulce de ardei iute…
Read more »

Noua prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Noua prajituri pentru Craciun: Deliciu cu nucă Facebook Deliciu cu nucă din: oua, zahar pudra, nuca, faina, sare, zahar vanilat, crema mascarpone, zahar vanilat, cafea, nuca si ornamente. Ingrediente:  pentru foi: 8 oua 8-10 linguri zhar pudra 200 g nuca macinata 4 linguri faina un praf sare un plic zahar vanilat pentru crema: 300 g…
Read more »

Punci cu rom si merisoare

25 December 2012
Punci cu rom si merisoare din: rom, suc de merisoare si bere de ghimbir. Ingrediente: 350 ml rom negru 1 l suc de merisoare 1 l bere de ghimbir   Mod de preparare: Da romul si berea de ghimbir la frigider, pana se racesc bine. Toarna totul intr-un bol mare de punci sau imparte in…
Read more »

Zece retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Zece retete cu peste pentru Craciun: Supa Cullen Skink Facebook Cullen skink este cel mai bun exemplu al numelor ciudate pe care scoţienii le dau mâncărurilor lor. Aceasta a fost creată în oraşul Cullen de pe coasta nord-estică a Scoţiei. Este o budincă gustoasă de peşte al cărei nume derivă din cuvântul galez care înseamnă…
Read more »

Ciorba de stiuca

25 December 2012
Ciorba de stiuca din: stiuca, suc de rosii, ceapa rosie, ardei, morcovi, telina, sare grunjoasa, piper, ulei de masline, boia dulce, ardei iute si rozmarin. Ingrediente: un kg stiuca 800 ml suc de rosii cu pulpa 2 cepe rosii 2 ardei 2 morcovi o telina mare sare grunjoasa piper negru boabe si macinat o lingurita…
Read more »

File de salau cu verdeata

25 December 2012
File de salau cu verdeata din: file de salau, ulei, ceapa verde, marar, patrunjel, orez, ciuperci, sare grunjoasa, piper, cimbru, pesmet, lamai si spanac. Ingrediente: 8 bucati file de salau ulei pentru prajit 2-3 legaturi ceapa verde o legatura de marar o legatura patrunjel 2 linguri orez nefiert 8 ciuperci sare grunjoasa piper negru macinat…
Read more »

Opt prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Opt prajituri pentru Craciun: Prăjitură cu magiun de prune Facebook O reteta delicioasa de prajitura cu: oua, zahar tos, ulei, faina, magiun de prune, nuca, coaja de lamaie, ghimbir, parf de copt, zahar pudra. Ingrediente: două ouă 400 g zahăr tos 400 ml ulei de floarea-soarelui 600 g făină un borcan cu magiun de prune…
Read more »

Retete savuroase: Cotlet de porc cu cartofi

25 December 2012
Cotlet de porc cu cartofi din: cotlet de porc, vin, ulei de floarea soarelui, sare grunjoasa, piper, cimbru, foi de dafin, usturoi, cartofi si patrunjel verde. Ingrediente: 1 cotlet de porc fara os 250 ml vin alb dulce 100 ml ulei de floarea soarelui sare grunjoasa piper alb si negru macinat si boabe cimbru proaspat…
Read more »

Noua retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Noua retete cu peste pentru Craciun: Şniţel de cod cu salată Facebook O reteta delicioasa de snitel cu: cod, oua, pesment, alge, mar, smantana, morcov, telina, varza alba, ardei iute, otet, sare, piper, patrunjel, ulei. Ingrediente: 4 fileuri de cod 100 g pesmet două ouă 30 g alge uscate un măr 200 ml smântână un…
Read more »

Paste cu sos de masline

25 December 2012
Paste cu sos de masline din: paste, sare, ulei de masline, masline verzi, usturoi, unt, branza mascarpone, marar, cimbru, busuioc, migdale, parmezan si pesmet. Ingrediente: un pachet tagliatele sare 2-3 linguri ulei de masline 200 g masline verzi fara samburi 4-5 catei usturoi 50 g unt 1-2 linguri branza mascarpone 3 fire de marar 3…
Read more »

Opt retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Opt retete cu peste pentru Craciun: Merluciu cu spanac Facebook O reteta de merluciu cu spanac din: merluciu, spanac, ceapa verde, parmezan, pesmet, lamaie, ulei, condimente si sare. Ingrediente: 2 bucati merluciu 300 g spanac 2 legaturi de ceapa verde 2 linguri cu parmezan 2 linguri cu pesmet 1 lamaie ulei condimente sare   Mod…
Read more »

Sapte prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Sapte prajituri pentru Craciun: Reteta zilei: Fursecuri cu nuci pecan Facebook Fursecuri cu nuci pecan din: unt, zahar brun, vanilie, sare, faina si nuci pecan. Ingrediente: 1 bucata de unt nesarat, la temperatura camerei 1/2 ceasca zahar brun 1 1/2 lingurite vanilie 1/4 lingurița de sare 1 ceasca faina 1 cana nuci pecan tocate  …
Read more »

Supa vegetariana

25 December 2012
Supa vegetariana din: cartofi, telina, ardei, patrunjel, praz, ceapa, morcovi, patrunjel, sare, piper, ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie si crutoane. Ingrediente: 4 cartofi o telina mare 2-3 ardei o radacina patrunjel un fir praz o ceapa mare 2-3 morcovi 1-2 legaturi patrunjel sare piper alb macinat si boabe 10 ml ulei de floarea…
Read more »

Aperitive cu somon afumat si nasturel

25 December 2012
Aperitive cu somon afumat si nasturel din: paine, crema de branza, somon afumat si nasturel. Ingrediente: 4 felii de toast integral 50 g crema de branza 100 g somon afumat 1 mana frunze de nasturel   Mod de preparare: Indepărtează crusta de la feliile de pâine. întinde-le cu sucitorul, până devin plate şi pliabile. Unge-le…
Read more »

Sase prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Sase prajituri pentru Craciun: Turta dulce cu cacao Facebook Turta dulce cu cacao din: unt, zahar, ou, cacao, faina, ghimbir, scortisoara, cuisoare, praf de copt, albus, zahar pudra si zeama de lamaie. Ingrediente: 100 g unt 100 g zahar 1 ou 1 lingura cacao 175 g faina 1/2 lingurita ghimbir 1/2 lingurita scortisoara 1/2 lingurita…
Read more »

Sapte retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Sapte retete cu peste pentru Craciun: File de somon la cuptor cu sirop de arţar şi usturoi Facebook O reteta de file de somon la cuptor cu sirop de artar si usturoi din: file de somon, usturoi, sirop de artar, sos de soia, sare si piper. Ingrediente: file de somon 1 kg 2, 3 căţei…
Read more »

Doboş cu trei umpluturi

25 December 2012
Doboş cu trei umpluturi din: faina, praf de copt, zahar pudra, zahar vanilat, coaja de lamaie, magdale, oua, unt, praf de budinca de vanilie, lapte, rom, ciocolata si gem de coacaze. Ingrediente: 1 cana = 200 ml blat: 3 cani faina 1/3 lin

Carnati de casa

25 December 2012
Carnati de casa din: carne de porc, grasime de porc, usturoi, apa, sare, piper, boia, cimbru si mate de porc. Carnatii de casa nu trebuie sa lipseasca de pa masa de Craciun. Ingrediente: 1 kg carne de porc 300 g grasime d eporc 4-5 catei de usturoi 1 cana apa calda sare piper boia iute…
Read more »

Cinci prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Cinci prajituri pentru Craciun: Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si migdale Facebook Fursecuri cu ciocolata si migdale din: indulcitor, cacao, sare de mare, ciocolata amaruie, migdale, nuca de cocos si albusuri de ou. Ingrediente: 3 cupe indulcitor 3/4 ceasca de cacao pudra 1/2 lingurita sare de mare 3/4 ceasca ciocolata amaruie 1 cana de migdale,…
Read more »

Cozonac cu ciocolată si alune

25 December 2012
Cozonac cu ciocolată si alune din: faina, drojdie, oua, miere, unt, lapte, esenta de vanilie, sare, coaja de portocala, ciocolata, frisca, alune si rom. Ingrediente: pentru aluat: 500 g faina 40 g drojdie 6 oua 100 g miere 200 g unt 225 ml lapte esenta de vanilie o lingurita sare coaja de la o portocala…
Read more »

Sase retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Sase retete cu peste pentru Craciun: Peste in sos spaniol Facebook O reteta de peste in sos spaniol din: peste, ulei, de masline, usturoi, boia iute, ceapa, chimen, rosii in bulion, masline verzi, sare si coaja de lamaie. Ingrediente: 1 kg peste (fileuri sau burta) 4 linguri cu ulei de masline 6 catei de usturoi…
Read more »

Plăcintă cu smochine

25 December 2012
Plăcintă cu smochine din: faina, praf de copt, zahar pudra, unt, zahar vanilinat, coaja de lamaie, fructe uscate, rom, albusuri si sare. Ingrediente: 1 cana = 200 ml aluat: 2 cani faina 1 priza praf de copt 1/2 cana zahar pudra 150 g unt 1 plic zahar vanilinat 1 lingurita coaja de lamaie rasa umplutura:…
Read more »

Patru prajituri pentru Craciun

25 December 2012
Patru prajituri pentru Craciun: Figurine de turta dulce Facebook Figurine de turta dulce din: zahar pudra, faina, cacao, praf de copt, miere, unt, albus, amidon, ulei si coloranti alimentari. Ingrediente: aluat: 250 g zahar pudra 300 g faina integrala 200 g faina alba 1 lingura caao 1,5 lingurita praf de copt 3 oua 2 linguri…
Read more »

Cinci retete cu peste pentru Craciun

25 December 2012
Cinci retete cu peste pentru Craciun: Somon cu cartofi picanţi Facebook O reteta delicioasa de somon cu: cartofi, usturoi, unt, lamaie, rozmarin, cimbru, ardei iute, pudra de curry, ulei de masline, sare, piper, salata verde, legume de sezon. Ingrediente: 4 fileuri de somon 500 g cartofi o căpăţănă de usturoi 50 g unt o lămâie…
Read more »

Sarmale cu mămăligă

25 December 2012
Sarmale cu mămăligă din: varza, carne tocata, ceapa, orez, marar, sare, piper, costita afumata, pasta de rosii, foi de dafin, malai, unt, sare grunjoasa si smantana. Ingrediente: 2 verze medii un kg carne tocata 3 cepe 50 g orez cu bobul rotund o legatura marar sare piper negru macinat costita afumata pentru ornat marar uscat…
Read more »

Steaua Craciunului

25 December 2012
Steaua Craciunului din: faina, praf de copt, zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilinat, nuca, unt, ou, prune, coaja de lamaie confiata, alune, fulgi de migdale, mirodenii, coniac, zahar brun si frisca. Ingrediente: 1 cana = 200 ml blat: 1,5 ana faina 1 priza praf de copt 1 lingurita coaja de lamaie rasa 1/2 cana…
Read more »

Zece retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Zece retete cu carne de porc pentru Craciun: Pulpa de porc umpluta cu varza Facebook Pulpa de porc umpluta cu varza din: pulpa de porc, varza rosie, morcovi, sare, pesmet, piper, ceapa, vin, frunze de dafin, sare grunjoasa, boia, ulei, usturoi si salvie. Ingrediente: un kg pulpa de porc o varza mica rosie 3-4 morcovi…
Read more »

Trei prajituri pentru Craciun

24 December 2012
Trei prajituri pentru Craciun: Budinca cu vanilie Facebook Budinca cu vanilie din: lapte, esenta de vanilie, galbenusuri, zahar, faina, sare, frisca si ciocolata. Ingrediente: 500 ml lapte 2 esente de vanilie 6 galbenusuri 150 g zahar 100 g faina 1 praf de sare pentru decor: 200 g frisca lichida ciocolata rasa   Mod de preparare:…
Read more »

Retete pentru Craciun (2012)

24 December 2012
Retete pentru Craciun: Cartofi copti cu creson si sos de usturoi Facebook Cartofi copti cu creson si sos de usturoi din: cartofi, ulei de masline, usturoi, creson, ulei de masline, seminte de floarea soarelui si suc de lamaie. Ingrediente: 1 kg cartofi 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 150 g creson 4…
Read more »

Patru retete cu peste pentru Craciun

24 December 2012
Patru retete cu peste pentru Craciun: Cod la cuptor cu legume provensale Facebook Cod la cuptor cu legume provensale din: ardei gras, ceapa rosie, dovlecei, vanata, ulei de masline, vin, rosii, masline, busuioc, cod, oregano, boia, usturoi, busuioc, patrunjel, coaja de lamaie si foccacia. Ingrediente: 2 buc ardei gras roşu, taiat bucati 2 buc ardei…
Read more »

Noua retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Noua retete cu carne de porc pentru Craciun: Paste cu carne de porc şi parmezan Facebook   Ingrediente: 500 g paste 800 g carne de porc 200 ml ulei de floarea-soarelui două linguri de pastă de tomate 4 roşii două cepe 4 căţei de usturoi un ardei capia un vârf de linguriţă de pudră de…
Read more »

Zece cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Zece cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Olympic Drink Cocktail Olympic Drink din: suc de struguri rosii, suc de struguri, zeama de lamaie, siropd e zahar, galbenus, sifon, lamaie, struguri si lamaita. Este un cocktail non alcoolic. Ingrediente: 6 cl suc de struguri rosii 4 cl suc de struguri deschis la culoare 1 cl zeama de…
Read more »

Paste umplute cu urda si creveti

24 December 2012
Paste umplute cu urda si creveti din: urda, sare de telina, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, piper cayenne, creveti, rucola, crab, lasagna, cascaval, suc de rosii, vin, ulei de masline, patrunjel si zahar tos. Ingrediente: 500 g urda un praf de sare de telina coaja rasa de la 1 1/2 lamaie, zeama de…
Read more »

Opt retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Opt retete cu carne de porc pentru Craciun: Retete de sarbatori: Carnati de casa By clau Facebook Carnati de casa din: carne de porc, carne de vita, usturoi, cimbru, boia dulce, boia iute, piper, sare grunjoasa si intestine de porc. Ingrediente: 3 kg carne de porc mai grasa 1,5 carne de vita 3 capatani de…
Read more »

Trei retete cu peste pentru Craciun

24 December 2012
Trei retete cu peste pentru Craciun: Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu Facebook Rulouri de păstrăv cu sos de vin roşu din: fileuri de pastrav, vin rosu, ulei, cuisoare, zahar, scortisoara, frunza de dafin, lamaie, sare si piper. Ingrediente: 12 fileuri de pastrav 500 ml vin rosu sec 50 ml ulei 2 cuisoare…
Read more »

Noua cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Noua cocktailuri savuroase pentru Craciun: Firemans Sour Cocktail Calitate – fără alcool Bază alcoolică – rom Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Rum drinks Decoraţiune – o felie de lămâie şi o cireaşă roşie   Se serveste la orice oră Ingrediente: sucul de la două lămâi 3 ci rom alb un ci rom ambrat o…
Read more »

Reteta zilei: Bruschete cu somon afumat si crema de branza

24 December 2012
Bruschete cu somon afumat si crema de branza: bagheta, ulei de masline extravirgin, unt, iaurt, crema de branza, suc de lamaie, sare, somon afumat si capere. Ingrediente: 1 bagheta subtire 2 linguri ulei de masline extra virgin 2 linguri de unt topit 3/4 ceasca iaurt grecesc 6 linguri crema de branza 2 linguri marar tocat…
Read more »

Cozonac cu nuca

24 December 2012
Cozonac cu nuca din: faina, oua, unt, ulei de floarea soarelui, sare, zahar pudra, lapte, esenta de vanilie, coaja de lamaie, drojdie, nuca, cacao, esenta rom, zahar vanilat si ou. Ingrediente: un kg faina 6 oua 200 g unt 50 ml ulei de floarea soarelui un praf sare 250 g zahar pudra 250 ml lapte…
Read more »

Ruladă de porc cu sos de fructe

24 December 2012
Ruladă de porc cu sos de fructe din: cotlet de porc, unt, pulpa de porc, ou, usturoi, sare grunjoasa, piper, cimbru, vin, ulei de masline, miere, coacaze rosii, struguri, cimbru verde si ghimbir. Ingrediente: un cotlet de porc fara os 100 g unt 800 g pulpa de porc tocata un ou 3-4 catei usturoi sare…
Read more »

Sapte retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Sapte retete cu carne de porc pentru Craciun: Picior de porc Facebook Curăţă un picior de porc punându-l în apă fierbinte, spre a-i rade părul. După aceea, cu un cuţit, taie-l în lungime şi fiecare bucată înveleşte-o într-o bucată de pânză pe care o legi strâns cu aţă la fiecare capăt. Pune bucăţile într-o cratiţă…
Read more »

Opt cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Opt cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Jack Rose O reteta simpla de Cocktail Jack Rose din: calvados, sirop de grenadine si zeama de lamaie. Ingrediente: 5 cl Calvados 1 cl sirop de grenadine 2 cl zeama de lamaie   Mod de preparare: Ingredientele se agita bine cu gheata in shaker, apoi se toarna intr-o cupa…
Read more »

Pui în crustă crocantă

24 December 2012
Pui în crustă crocantă din: piept de pui, unt, vin, sare, piper, alune, paine, usturoi, sare grunjoasa, patrunjel, ulei de masline, cimbru, zahar, otet balsamic, rosii, salata verde, morcovi si fasole verde. Ingrediente: 800 g piept de pui 50 g unt topit 2 lingurite vin alb sare piper pentru crusta: 100 g alune macinate 6…
Read more »

Retete de sarbatori: Găină umplută

24 December 2012
Găină umplută din: gaina, cartofi, vin, ceapa, ficatei, ciuperci, ardei gras, foi de dafin, ulei si sare. Ingrediente: 1 gaina 1 kg cartofi 200 ml vin alb 1 ceapa 200 g ficatei 5 ciuperci 1 ardei gras foi de dafin ulei sare   Mod de preparare: Spală găina, scoate-i măruntaiele şi freac-o cu sare. Spală…
Read more »

Racitura de porc

24 December 2012
Racitura de porc din: felioare porc, urechi, sorici, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, foi de dafin, ienibahar, sare, piper, usturoi, marar si patrunjel. Ingrediente: 6 felioare porc 2 urechi 300 g sorici 2 cepe medii 3-4 morcovi o radacina patrunjel o telina mica 3-4 foi dafin ienibahar sare piper o capatana usturoi marar o legatura patrunjel…
Read more »

Figurine de turta dulce

24 December 2012
Figurine de turta dulce din: zahar pudra, faina, cacao, praf de copt, miere, unt, albus, amidon, ulei si coloranti alimentari. Ingrediente: aluat: 250 g zahar pudra 300 g faina integrala 200 g faina alba 1 lingura caao 1,5 lingurita praf de copt 3 oua 2 linguri miere 1 lingura unt glazura: 150 g zahar pudra…
Read more »

Millefeuille cu mascarpone

24 December 2012
Millefeuille cu mascarpone din: aluat, mascarpone, oua, zahar, zahar pudra, esenta de rom, rodie, nuca de cocos si fistic. Ingrediente: 400 g aluat foitaj 250 g mascarpone 3 oua 125 g zahar 75 g zahar pudra 1 fiola cu esenta de rom 1 rodie fructe exotice (nuca de cocos, fistic)   Mod de preparare: Intinde…
Read more »

Retete de Craciun: Sangerete

24 December 2012
Sangerete din: mate de porc, ceapa, pulpa de porc, sunca, sorici, sange de porc, sare grunjoasa, piper, otet de mere si cuisoare. Ingrediente: 3-4 mate de porc 3 cepe albe 400 g pulpa de porc 400 g sunca de porc 400 g sorici 800 ml sange de porc sare grunjoasa piper otet de mere 10…
Read more »

Sase retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Sase retete cu carne de porc pentru Craciun: Muschi umplut cu legume in sos dulce-acrişor Facebook O reteta delicioasa de muschi cu legume in sos dulce-acrisor din: muschi de porc, ardei gras verde, ardei gras galben, salata, ceapa, zahar, pesmet, parmezan, seminte de fenicul, supa de legume, otet de vin rosu, ulei extravirgin de masline,…
Read more »

Sapte cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Sapte cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Summer Night O reteta simpla de Cocktail Summer Night din: rachiu de zmeura, campari si suc de grepfrut. Ingrediente: 2 cl rachiu de zmeura 2 cl Campari 10 cl suc de grepfrut   Mod de preparare: Mixam bine cu gheta rachiul de zmeura, Campari-ul si sucul de fructe in…
Read more »

Crema cu ricotta si zmeura

24 December 2012
Crema cu ricotta si zmeura din: ricotta, lamaie, zahar, zahar vanilat, smantana, piscoturi, sampanie, esenta de vanilie, zmeura, zahar tos, amidon si apa. Ingrediente: 25 g ricotta 1/2 lamaie 120 g zahar 2 pliculete cu zahar vanilat 250 ml smantana dulce cateva piscoturi 100 ml sampanie 1 fiola cu esenta de vanilie pentru sos: 300…

Chiftele cu merisoare

24 December 2012
Chiftele cu merisoare din: ulei de floarea soarelui, ceapa, nucsoara, carne tocata de vita, merisoare, galbenus si sos de merisoare. Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui 1 ceapa, tocata marunt 1/2 lingurita de nucsoara 500 g carne tocata de vita 100 g merisoare uscate 1 gabenus sos de merisoare, pentru servit (optional)   Mod…
Read more »

Salata cu sos de gorgonzola

24 December 2012
Salata cu sos de gorgonzola din: salata, portocala, sunca de praga, gorgonzola, cascaval, ardei gras, sare, piper si smantana. Ingrediente: cateva frunze de salata 1 portocala 150 g sunca de Praga 75 g gorgonzola 200 g cascaval 1 ardei gras rosu sare piper pentru sos: 150 ml smantana de gatit 100 g gorgonzola sare piper…
Read more »

Cinci retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Cinci retete cu carne de porc pentru Craciun: Friptură de porc cu ananas si rozmarin Facebook Friptură de porc cu ananas si rozmarin din: pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 700 g pulpă de porc 2 căni cu apă 3 căței de usturoi 2 cepe…
Read more »

Sase cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Sase cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Light Ski O reteta simpla de Cocktail Light Ski din: rachiu de cereale, nectar de portocale, nectar, capsuni si menta. Ingrediente: 2 cl rachiu de cereale 10 cl nectar de portocale fara zahar 4 cl nectar de caise fara zahar bucati de capsuni menta proaspata   Mod de preparare:…
Read more »

Pâine de casă

24 December 2012
Pâine de casă din: faina, apa, ulei, drojdie, zahar si sare. Ingrediente: 1 kg faina 500 ml apa 8 linguri cu ulei 14 g drojdie uscata 1 lingura cu zahar sare   Mod de preparare: Pune făina într-un lighean, fă în mijloc o gropiţă şi adaugă drojdia, zahărul şi apa caldă. Amestecă folosind o lingură…
Read more »

Retete de Craciun: Toba

24 December 2012
Toba din: stomac de porc, limba de porc, ficat de porc, inima de porc, ureche de porc, carne de porc, sare, otet, piper, foi de dafin si ienibahar. Ingrediente: vezica sau stomac de porc o limba de porc ceapa rinichi de porc o bucata de ficat de porc jumatate inima de porc o ureche de…
Read more »

Briose fluturas

24 December 2012
Briose fluturas din: unt, zahar, oua, praf de copt, esenta de vanilie, zahar pudra, gem si bombonele. Ingrediente: 125 g unt 125 g zahar 2 oua 125 g faina, plus un praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie pentru glazura: 60 g unt la temperatura camerei 100 g zahar pudra 1 lingurita esenta de…
Read more »

Sarmale cu costita

24 December 2012
Sarmale cu costita din: carne de porc, varza murata, orez, ceapa, costita, vin, bulion, boia dulce, foi de dafin, piper, cimbru, ulei si sare. Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 2 verze murate 1 ceasca de orez 1 ceapa 500 g costita 500 ml vin alb 3 linguri cu bulion 1 lingurita cu boia…
Read more »

Retete de Craciun: Carnati proaspeti

24 December 2012
Carnati proaspeti din: mate, pulpa de vita, pulpa de porc, apa, usturoi, piper, sare, cimbru si boia. Ingrediente: mate de porc sau de oaie 500 g pulpa de vita 1,3 kg pulpa de porc apa fiarta cat e nevoie o capatana de usturoi piper negru macinat sare cimbru uscat si macinat o lingurita boia  …
Read more »

Mingiute dulci cu fulgi de ovaz

24 December 2012
Mingiute dulci cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, zahar vanilat, coaja de lamaie, lapte, cacao, pesmet, zeama de lamaie si ciocolata. Ingrediente: 250 g fulgi de ovaz 2 pliculete zahar vanilat 2 lingurite coaja de lamaie 7 linguri lapte condensat 1 lingurita cacao 2 linguri pesmet de biscuiti 2 linguri zeama de lamaie…
Read more »

Patru retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Patru retete cu carne de porc pentru Craciun: Cotlet cu sos de piper Facebook Cotlet cu sos de piper din: cotlet de porc, sare, piper, unt, vin, zahar, nucsoara, faina, nuca, cimbru, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, cartofi, mazare si ciuperci. Ingrediente: 8 felii cotlet de porc sare piper 100 g unt 175…
Read more »

Cinci cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Cinci cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Papermoon O reteta simpla de cocktail papermoon din: bautura cu multivitamine, spumant, zeama de lamaie si zahar. Ingrediente: 5 cl bautura cu multivitamine 5 cl vin spumant sec petru crusta de zahar: zeama de lamaie zahar   Mod de preparare: Cufundam gura unui pahar de sampanie mai intai in…
Read more »

Crap cu bezele de cartofi

24 December 2012
Crap cu bezele de cartofi din: crap, sare, morcovi, telina, unt, branza de vaci, patrunjel verde, pasta de sardine, faina, pia, pesmet, ulei, cartofi, unt, ou, galbenus si sare. Ingrediente: 800 g crap cu piele sare 150 g morcovi 100 g telina 1 lingura cu unt 150 g branza de vaci 1 lingura patrunjel verde…
Read more »

Biscuiti cu mot

24 December 2012
Biscuiti cu mot din: biscuiti integrali, ciocolata alba si cirese confiate. Ingrediente: 200 g biscuiti integrali 6 linguri ciocolata alba topita 8 cirese confiate   Mod de preparare: Pe mijlocul fiecarui biscuit se picura putina ciocolata alba topita. Se taie jumatati de cirese si se asaza pe fursecuri, cu partea taiata in jos. Se decoreaza…
Read more »

Cotlet de porc cu prune uscate

24 December 2012
Cotlet de porc cu prune uscate din: cotlet de porc, bacon, ulei de masline, usturoi, supa de carne, patrunjel verde, chimen, coriandru, piper, ienibahar, maghiran, sare, prune uscate, cartofi si ceapa. Ingrediente: 1 cotlet de porc fara os 10-12 felii subtiri de bacon 3 linguri ulei de masline 4 catei de usturoi (mari) 1 cana…
Read more »

Panettone cu crema de branza

24 December 2012
Panettone cu crema de branza din: faina, unt, drojdie, ou, galbenus, zahar, lapte, sare, coaja de lamaie, coaja de portocala, stafide, fructe confiate, branza de vaci, iaurt, miere si gelatina. Ingrediente: pentru aluat: 400 g faina 100 g unt 25 g drojdie proaspata 1 ou intreg plus 1 galbenus 100 g zahar 150 ml lapte…
Read more »

Trei retete cu carne de porc pentru Craciun

24 December 2012
Trei retete cu carne de porc pentru Craciun: Rulada de porc cu caise uscate By clau Facebook Rulada savuroasa de porc din: muschiulet de porc, sunca de parma, umplutura pentru carnati, ceapa, salvie, caise uscate, usturoi, vin rosu si gem de coacaze. Ingrediente: 1 kg muschiulet de porc 200 g sunca de Parma (aprox. 16 felii)…
Read more »

Patru cocktailuri savuroase pentru Craciun

24 December 2012
Patru cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Juicer O reteta simpla de Cocktail Juicer din: suc de portocale, suc de grepfrut, zeama de lamaie, rom brun si amaretto. Ingrediente: 3 cl suc proaspat de portocale 3 cl suc proaspat de grepfrut 1 cl zeama proaspata de lamaie 3 cl rom brun 2 cl Amaretto   Mod…
Read more »

Fleică pe pat de legume

24 December 2012
Fleică pe pat de legume din: fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare   Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi.…
Read more »

Somon in crusta de susan

24 December 2012
Somon in crusta de susan din: file de somon, zeama de lamaie, smantana, ghimbir, ulei de masline, sare, piper, seminte de susan, pasta wasabi si ulei. Ingrediente: 4 bucati file de somon zeama de la 1 lamaie 200 ml smantana dulce 1 lingurita rasa de ghimbir 3 linguri ulei de masline sare piper 3 linguri…
Read more »

Tort de ciocolata cu crema ganas

23 December 2012
Tort de ciocolata cu crema ganas din: unt, zahar tos, cacao, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, smantana, esenta de vanilie, miere si ciocolata. Ingrediente: pentru blat: 150 g unt, la temperatura camerei 150 g zahar tos 40 g cacao 150 g faina 1 praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 oua…
Read more »

Peste cu prune uscate

23 December 2012
Peste cu prune uscate din: paine, lapte, prune uscate, migdale, oua, nucsoara, albus, unt, crap, lamaie si sare. Ingrediente: 150 g paine toast alba 100 ml lapte 100 g prune uscate 100 g migdale 2 oua 1 varf cutit de nucsoara 1 albus 100 g unt 1/2 crap fara solzi (circa 800 g) 1/2 lamaie…
Read more »

Pachetele cu ciuperci

23 December 2012
Pachetele cu ciuperci din: unt, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, patrunjel, smantana, aluat, faina, ou si seminte de chimen. Ingrediente: 25 g unt, plus extra pentru uns 1 lingurita ulei de masline 1 ceapa mica, tocata marunt 1 catel de usturoi, zdrobit 350 g amestec de ciuperci feliate 1 mana de patrunjel, tocat fin…
Read more »

Trei cocktailuri savuroase pentru Craciun

23 December 2012
Trei cocktailuri savuroase pentru Craciun: Cocktail Green Summer O reteta simpla de Cocktail Green Summer din: lichior de banane verzi, suc de ananas, bitter lomn, carambola si cirese. Ingrediente: 4 cl lichior de banane verzi 4 cl suc de ananas Bitter Lemon o felie de carambola cirese   Mod de preparare: Turnam lichiorul si sucul…
Read more »

Pulpa de porc umpluta cu varza

23 December 2012
Pulpa de porc umpluta cu varza din: pulpa de porc, varza rosie, morcovi, sare, pesmet, piper, ceapa, vin, frunze de dafin, sare grunjoasa, boia, ulei, usturoi si salvie. Ingrediente: un kg pulpa de porc o varza mica rosie 3-4 morcovi sare 100 g pesmet alb piper negru boabe si macinat 2 cepe pentru sos: 200…
Read more »

Salata cu mozzarella si rucola

23 December 2012
Salata cu mozzarella si rucola din: mozzarella, rosii cherry, rucola, piper, ulei de masline, otet balsamic, miere, busuioc si sare. Ingrediente: 150 g mozzarella 100 g rosii cherry cateva frunze de rucola piper pentru dressing: 4 linguri cu ulei de masline 2 lingurite cu otet balsamic 1 lingurita cu miere 2-3 frunze de busuioc sare…
Read more »

Rulada cu ierburi aromate

23 December 2012
Rulada cu ierburi aromate din: piept de curcan, oua, ou, ciuperci, usturoi, rozmarin, maghiran, cimbru, arahide, supa de carne, sare si piper. Ingrediente: 800 g piept de curcan 3 oua fierte tari 1 ou crud 5-6 ciuperci 3 catei de usturoi rozmarin maghiran cimbru 250 g arahide 150 ml supa de carne sare piper  …
Read more »

Rasol condimentat

23 December 2012
Rasol condimentat din: rasol de porc, costita, coriandru, maghiran, usturoi, vin, rozmarin, foi de dafin, piper si sare. Ingrediente: 1 rasol de porc fasii de costita cat sa acoperi carnea 1 lingura de coriandru 1 lingura cu maghiran 1 capatana de usturoi 1 cana cu vin alb 1 fir de rozmarin 1-2 foi de dafin…
Read more »

Fitofag cu bacon

23 December 2012
Fitofag cu bacon din: fitofag, ceapa, ardei, bacon, lamai, unt, cimbru, sare, piper, faina, unt, lapte, sare si zeama de lamaie. Ingrediente: 4 rondele fitofag (250 g fiecare) 1 ceapa 1 ardei galben mic 300 g bacon 2 lamai 100 g unt 2 crengute cimbru verde sare piper pentru sos: 1 lingura faina 1 lingura…
Read more »

Napolitane fantezie

23 December 2012
Napolitane fantezie din: unt, zahar pudra, biscuiti, lapte praf, migdale, foi de napolitana, ciocolata si migdale. Ingrediente: 240 g unt moale 100 g zahar pudra 90 g biscuii caramelizati 90 g lapte praf circa 80 g migdale tocate 2 foi napolitane 70 g ciocolata topita 30 g migdale macinate   Mod de preparare: Se bate…
Read more »

File de porc umplut

23 December 2012
File de porc umplut din: file de porc, ulei de masline, kaizer, ciuperci, usturoi, pesmet, porumb, sos de soia, vin rosu, ceapa, sare si piper. Ingrediente: 2 bucati file de porc cu sorici (circa 1 kg una) 4 linguri ulei de masline 150 g kaizer 500 g ciuperci 1 catel de usturoi 1 linguri pesmet…
Read more »

Rulada de curcan cu prune uscate

22 December 2012
Rulada de curcan cu prune uscate din: prune uscate, vin rosu, ardei iute, piept de curcan, bacon, ceapa, unt, supa de pui, sare si piper. Ingrediente: 100 g prune uscate 50 ml vin rosu dulce 1 ardei iute 800 g piept de curcan 8 felii de bacon 1 ceapa 40 g unt 100 ml supa…
Read more »

Tort de cocos cu aromă de zmeură si vanilie

22 December 2012
Tort de cocos cu aromă de zmeură si vanilie: oua, unt, zahar, faina, praf de copt, fulgi de cocos, lichior de cocos, gem de zmeura si baton de vanilie. Ingrediente: 4 oua 125 g unt 170 g zahar 100 g faina 1 lingurita praf de copt 150

ReteteReteta zileiRetete CiorbeRetete SupeRetete SalateRetete PasteRetete PizzaRetete PesteRetete VitaRetete VitelRetete PorcRetete PuiRetete OaieRetete MielRetete BerbecRetete de postDesertDiete

Sursa:www.restaurantedelux.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu