vineri, 16 decembrie 2011

Retete video de Craciun

Retete video de Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Retete video de Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Retete video de Craciun.

Retete video de Craciun

Cum se prepara Muschi de vita cu sos de ardei iuti si ciocolata (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara muschi de vita cu sos de ardei iuti si ciocolata din: muschi de vita, ulei de masline, dulceata de ardei iute, sos de ciocolata, sare si piper. Ingrediente: muschi de vita ulei de masline dulceata de ardei iute sos de ciocolata sare piper Mod de preparare:…Read more »

Cum se prepara Salata de cruditati cu tzatziki (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara salata de cruditati de tzatziki din: salata creata, morcov, telina, mar, ardei gras, usturoi, castravete, iaurt, marar, lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: salata creata morcov telina mar ardei gras usturoi castravete iaurt marar lamaie ulei de masline sare si piper Mod de preparare:…Read more »

Cum se prepara Dorada cu broccoli (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara dorada cu brocoli din: dorada, broccoli, ceapa, lamaie, vin alb, coriandru, marar, usturoi, ulei, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: dorada broccoli ceapa lamaie vin alb coriandru marar usturoi ulei foi dafin sare piper Mod de preparare: se folosesc doua dorada, care se curata de…Read more »

Cum se prepara Salau cu dovlecel, fenel si ardei iute(video)

Retete video de Craciun O reteta video simpla si delicioasa despre Cum se prepara Salau cu dovlecel si fenel si ardei iute.Read more »

Cum se prepara Muschi de porc caramelizat cu ardei iute si prune (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla si delicioasa despre cum se prepara Muschi de porc caramelizat cu ardei iute si prune.Read more »

Cum se prepara Salau cu porumb si spanac (video)

Retete video de Craciun O reteta video simple si delicioasa despre cum se prepara Salau cu porumb si spanac. Cum se prepara Salau cu porumb si spanac from clau on Vimeo.Read more »

Cum se prepara File de strut cu salata de sparanghel (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara file de strut cu salata de sparanghel din: file de strut, sparanghel, usturoi, ardei, caju, portocale, coriandru, amidon, ulei de susan, sare si otet balsamic. Ingrediente: file strut sparanghel usturoi ardei caju portocale coriandru amidon ulei susan sare reductie otet balsamic. Se taie fileul de strut in…Read more »

Cum se prepara Duet de vita cu pui si dulceata de ceapa (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara duet de vita cu pui si dulceata de ceapa din: muschi de vita, bacon, pui, unt, cimbru, ulei de masline, cartofi, salvie, ceapa rosie, miere, sare si piper. Ingrediente: muschi de vita bacon pui unt cimbru ulei de masline cartofi salvie ceapa rosie miere de albine sare…Read more »

Cum se prepara Salata de fasole verde cu foie gras (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara salata de fasole verde cu foie gras din: fasole verde, ceapa, piept de rata afumat, foie gras, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper. Ingrediente: fasole verde ceapa piept de rata afumat foie gras rosii cherry ulei de masline otet balsamic sare piper …Read more »

Cum se prepara Piept de pui cu smantana si ierburi (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara piept de pui cu smantana si ierburi din: piept de pui, unt, rozmarin, patrunjel, menta, cimbru, smantana, busuioc, usturoi, ulei de masline, rosii cherry, ardei, sare si piper. Ingrediente: piept de pui unt rozmarin patrunjel menta cimbru smantana busuioc usturoi ulei de masline rosii cherry ardei…Read more »

Cum se prepara Tarta de mere si dulceata de gutui (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara tarta de mere si dulceata de gutui din: mere, dulceata de gutui, foietaj de placinta, zahar si zahar pudra. Ingrediente: doua mere 100 grame dulceata de gutui foietaj de placinta zahar zahar pudra Mod de preparare: Se intinde o foaie de placinta pe fundul unei tavi…Read more »

Cum se leaga o bucata de carne pentru a pregăti o friptură

Retete video de CraciunCând carnea are o formă neregulată, legarea ei e folositoare pentru a-i da formă, strângând mai mult acolo unde bucata este mai groasă şi mai puţin acolo unde este mai subţire. Cum se procedează Legaţi bucata, fără să strângeţi prea mult, pe toată lungimea ei, făcând un nod pe partea stângă a cărnii; duceţi…Read more »

Read more »

Cum se prepara Penne cu fructe de mare (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara penne cu fructe de mare din: paste penne, scoici, unt, vin alb, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: paste penne scoici unt vin alb rosii cherry usturoi ulei de masline patrunjel sare si piper Mod de preparare: Intr-o tigaie se pune…Read more »

Cum se prepara Piept de pui cu grapefruit (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara piept de pui cu grapefruit din: piept de pui, miere, grapefruit, sare si piper. Ingrediente: piept de pui miere grapefruit sare piper Mod de preparare: Bucata de piept de pui se spala bine, se usuca apoi se taie in doua parti mari, fiecare parte apoi urmand…Read more »

Cum se prepară Cotlet de porc in bere (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara cotlet de porc in bere din: cotlet de porc, unt, bere, piureu de cartofi, ceapa verde, boia, salata de varza alba, sos rosu, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: cotlet de porc 200 grame unt bere piureu de cartofi ceapa verde boia salata de varza alba…Read more »

Cum se prepara Supa coreana picanta (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara supa coreana picanta din: ceafa de porc, tosu, ou, usturoi, sondiment de peste, boia, apa, ceapa verde, ulei de susan, sare si piper. Ingrediente: ceafa de porc tofu ou usturoi condiment de peste boia apa ceapa verde ulei de susan sare si piper Mod de…Read more »

Cum se prepara Salata bavareza de cascaval (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara salata bavareza de cascaval din: cascaval, mere, iaurt, lamaie, miere, menta, cirese confiate, sare si piper. Ingrediente: cascaval mere iaurt lamaie miere menta cirese confiate sare piper Mod de preparare: mai intai se taie o bucata de cascaval, de 200 de grame, in cubulete (pont: este…Read more »

Cum se prepara salau cu alune si banane (video)

Retete video de Craciun O reteta video simpla si delicioasa despre cum se prepara salau cu alune si banane.Read more »

Cum se prepară Rulouri de vita cu ansoa si sos de vin (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara rulouri de vita cu ansoa si sos de vin din: muschi de vita, ansoa, radichio, nuci, zahar, vin rosu, unt, lamaie, otet balsamic, salvie, ulei, sare si piper. Ingrediente: muschi de vita ansoa radichio nuci zahar vin rosu unt lamaie otet balsamic salvie ulei sare si piper…Read more »

Cum se prepara Chiftelute moldovenesti in sos (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara chiftelute moldovenesti in sos din: carne tocata de vita, usturoi, carne de porc, oua, cartofi, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, cimbru, dafin, bulion, sare si piper. Ingrediente: carne tocata de vita usturoi carne de porc oua cartofi ceapa pasta de ardei suc de rosii cimbru…Read more »

Cum se prepara gratar de miel cu chifle (video)

Retete video de CraciunO reteta despre cum se prepara gratar de miel cu chifle. Este o reteta alternativa pentru traditionalul hamburger. Ingrediente: 400 g minced lamb 2 medium slices white bread , crusts removed 1 medium onion, finely chopped 1 medium garlic clove, finely chopped 4 tbsp parsley, chopped 1 tbsp cumin salt…Read more »

Cum se prepara Crema de broccoli (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara crema de broccoli din: broccoli, cartofi, ceapa, oua, unt, chilli, concentrat de legume si struguri. Ingrediente: broccoli cartof ceapa oua unt chilli concentrate de legume struguri Mod de preparare: Pentru inceput, puneti putina apa la fiert, in care dizolvati un cubulet de concentrate de legume. In…Read more »

Cum se prepara Ospatul vanatorului (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara ospatul vanatorului din: carne de cerb, cartofi, ciuperci, ardei, usturoi, pasta de tomate, ierburi aromate, oua, faina, supa de legume, vin rosu, untura de porc, sare si piper. Ingrediente: carne de cerb cartofi ciuperci ardei usturoi pasta tomate ierburi aromate oua faina supa legume vin rosu untura…Read more »

Cum se prepara Vitel cu sos de vin (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara vitel cu sos de vin din: muschi de vitel, vin rosu, telina, morcovi, lamaie, unt, cimbru, rucola, parmezan, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: muschi vitel vin rosu telina morcovi lamaie unt cimbru rucola parmezan ulei masline sare piper Mod de preparare: Se pune telina…Read more »

Cum se prepara Calcan cu sos acrisor (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara calcan cu sos acrisor din: calcan, ulei de masline, lamaie, sare, piper, cartofi, unt, praz, usturoi si vin alb. Ingrediente: calcan ulei de masline lamaie sare piper cartofi unt praz usturoi vin alb Mod de preparare: Daca exista posibilitatea de a avea calcan proaspat, cu atat…Read more »

Cum se prepara Macrou cu susan si stafide (video)

Retete video de CraciunO reteta video delicioasa despre cum se prepra macrou cu susan si stafide din: macrou, susan, pesmet, coaja de lamaie, ceapa, marar, stafide, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: macrou susan pesmet coaja de lamaie ceapa marar stafide ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se curata bine doua bucati de…Read more »

Cum se prepara Cotlete de berbecut cu ceapa tempura (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara cotlete de berbecut cu ceapa tempura din: cotlet berbecut, crutoane, rozmarin, ou, hrean, menta, cimbru, parmezan, usturoi, miere, mustar, faina, ceapa, sos de soia, ulei, sare si piper. Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei…Read more »

Cum se prepara Somon cu portocale (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara somon cu portocale din: file de somon, portocale, ceapa verde, ulei de masline, unt si sare. Ingrediente: file somon portocale ceapa verde ulei de masline unt portocale sare Mod de preparare: Se taie un fileu de mai mare de somon in bucati mai mari, care…Read more »

Cum se prepara Muschi de porc in bacon si cartofi cu rozmarin (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara muschi de porc in bacon si cartofi cu rozmarin din: muschi de porc, bacon, cartofi, carnati, salvie, uleid e masline, salata, lamaie, rosii cherry, usturoi, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: muschi de porc bacon cartofi carnati salvie ulei de masline salata lamaie rosii cherry usturoi rozmarin…Read more »

Cum se prepara Burgeri de ovaz si de mei (video)

Retete video de CraciunO retete video simpla despre cum se prepara burgeri de ovaz si mei din: fulgi ovaz, seminte de floarea soarelui, susan, busuioc, oregano, ulei de masline, sare, mei si patrunjel verde. Ingrediente burgeri de ovaz: fulgi ovaz seminte floarea soarelui susan busuioc oregano ulei de masline apa sare Ingrediente burgeri de mei: mei patrunjel…Read more »

Cum se prepară File de cod cu garnitura de rosii (video)

Retete video de CraciunO reteta video delicioasa despre cum se prepara file de cod cu garnitura de rosii din: file de cod, lamaie, usturoi, rosii cherry, vin alb, busuioc, patrunjel, cartofi, unt, faina, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: file de cod lamaie usturoi rosii cherry vin alb busuioc patrunjel cartofi unt faina ulei de masline…Read more »

Cum se prepara Muschi de vita in sos maroniu / Filetto al cioccolato (video)

Retete video de CraciunO reteta video delicioasa depsre cum se prepara muschi de vita in sos maroniu din: muschi de vita, parmezan, rucola, ulei, morcov, dovlecel, vanata, andiva, vin rosu, sos de ardei, otet balsamic, muguri pi, sare si piper. Ingrediente: muschi de vita parmezan rucola ulei morcov dovlecel vanata andiva vin rosu sos de ardei otet…Read more »

Cum se prepara Salata turcească (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara salata turceasca din: piept de pui, morcovi, fasole verde, rosii, ceapa, ardei iute, usturoi, ardei, salata, rozmarin, menta, smantana, salvie, lamaie, ulei, sare si piper. Ingrediente: piept de pui morcovi fasole verde rosii ceapa ardei iute usturoi ardei salata rozmarin menta smantana salvie lamaie ulei sare piper…Read more »

Cum se prepara Salata de hering marinat cu fructe exotice (video)

Retete video de CraciunO reteta video delicioasa despre cum se prepara salata de hering marinat cu fructe exotice din: file de hering marinat, ananas, pepene galben, rosii cherry, portocale, miere, lamaie, menta, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: file de hering marinat ananas pepene galben rosii cherry portocale miere lamai menta ulei de masline sare piper…Read more »

Cum se prepara Zargan si sardine la gratar (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara zargan si sardine la gratar din: zargan, sardine, usturoi, patrunjel, lamaie, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: zargan sardine usturoi patrunjel lamaie ulei de masline sare piper Mod de preparare: Sardinele se curata de solzi, se taie pe din doua si se spala bine,…Read more »

Cum se prepara Clatite cu fructe caramelizate (video)

Retete video de CraciunO reteta video delicioasa despre cum se prepara clatite cu fructe caramelizate din: faina, lapte, apa, ou, zahar, banane, kiwi si portocala. Ingrediente: 20 grame faina 100 ml lapte 100 ml apa un ou 30 grame zahar banana kiwi portocala Mod de preparare: Intr-un bol de sticla se toarna faina, apa, laptele si…Read more »

Cum se prepara Cocktail Stanley’s Seven Stud (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Stanley’s Seven Stud. Ingrediente: 2 1/4 oz Double Cross Vodka 3/4 oz Lillet Blanc 2 Teaspoons Bombay Saphire GinRead more »

Cum se prepara Pui cu prosciutto si lamaie (video)

Retete video de CraciunO reteta video absolut delicioasa despre cum se prepara pui cu prosciutto si lamaie din: piept de pui, prosciutto, parmezan, oregano, piper cayenne, rosii cherry, piper, lamaie, salata verde, ulei de masline si dressing. Ingrediente: piept pui prosciutto parmezan oregano piper cayenne rosii cherry piper lamaie salata verde ulei de masline dressing Mod…Read more »

Cum se prepara Cocktail Opera (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara Cocktail Opera din: Dubonnet, Marashino Liquer si London Dry Gin. Ingrediente: 1/4 oz. Dubonnet 1/4 oz. Maraschino Liqueur 1 1/2 oz. London Dry GinRead more »

Cum se prepara Cocktail Dawa (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara Cocktail Dawa din: Runny Honey, Tito;s Vodka si lime Juice. Ingrediente: 4 barspoons Runny Honey 2.5 oz Tito’s Vodka 1/2 oz Lime JuiceRead more »

Cum se prepara Cocktail Imperial (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara Cocktail Imperial din: Aperol, Lime Juice si Gin. Ingrediente: 1.5 oz Aperol 1.5 oz Lime Juice 1 oz GinRead more »

Cum se prepara Cocktail Voodoo Lady (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Voodoo Lady din: Cognac, Triple Sec si lemon Juice. Ingrediente: 1 oz Cognac 1 oz Triple Sec 1 oz Lemon JuiceRead more »

Cum se prepara Cocktail Oriental (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Oriental din: rye, swwet vermouth, triple sec si lime juice. Ingrediente: 1.5 oz Rye 3/4 oz Sweet Vermouth 3/4 oz Triple Sec 1/2 oz Lime JuiceRead more »

Cum se prepara Creveti saganaki (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte gustoasa despre cum se prepara creveti saganaki din: creveti, branza, oregano, ceapa, vin, usturoi, patrunjel, ulei, rosii in bulion, sare si piper. Ingrediente: creveti branza oregano ceapa vin usturoi patrunjel ulei rosii in bulion sare piper Mod de preparare: Se folosesc creveti proaspeti, care se curata de mantia exterioara,…Read more »

Cum se prepara Cocktail Astoria (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Astoria din: gin, dry vermouth si orange bitters. Ingrediente: 2 oz Gin 1 oz Dry Vermouth Dash of Orange BittersRead more »

Cum se prepara Cocktail Bourbon Dynasty (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara cocktail bourbon dynasty din: bourbon, lillet blanc, creme de cassis, paychaud’s bitters. Ingrediente: 2 oz Bourbon 1 oz Lillet Blanc 1 barspoon Creme De Cassis 2 dashes Peychaud’s BittersRead more »

Cum se prepara Rulou de pui cu sparanghel si sos de cocos (video)

Retete video de CraciunO reteta video despre cum se prepara rulou de pui cu sparanghel si sos de cocos din: piept de pui, sparanghel, foietaj, fulgi de cocos, smantana, ou, patrunjel, ulei de nuci, sare si piper. Ingrediente: piept de pui sparanghel foietaj fulgi de cocos smantana ou patrunjel ulei nuci sare piper Mod de preparare: Intr-o…Read more »

Cum se prepara Cocktail De Rigueur (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara cocktail de riguer din: whiskey, runny honey si grapefruit juice. Ingrediente: 2 oz Whiskey 1 oz Runny Honey 1 oz Grapefruit JuiceRead more »

Cum se prepara Salata de pui cu struguri (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla despre cum se prepara salata de pui cu struguri din: piept de pui, oua, salata verde, ruccola, rosii, struguri, nuci, ulei de masline, iaurt, smantana si tarhon. Ingrediente: piept de pui oua salata verde ruccola rosii struguri nuci ulei de masline iaurt smantana tarhon Mod de preparare: Pieptul de…Read more »

Cum se prepara Cocktail Camden (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Camden din: gin, lillet blanc si cointreau. Ingrediente: 2 oz Gin 1 oz Lillet Blanc 1 oz CointreauRead more »

Cum se prepara Cocktail Was Right (video)

Retete video de CraciunO reteta foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Was Right din: gin, apricot brandy, dashes angostura bitters si lemon juice. Ingrediente: 2 oz Gin 1 oz Apricot Brandy 2 Dashes Angostura Bitters 1/2 oz Lemon JuiceRead more »

Cum se prepara Medalion de porc umplut cu mar si salvie (video)

Retete video de CraciunO reteta video simpla si gustoasa de cum se prepara medalion de porc umplut cu mar si salvie din: muschi de porc, mere, miere, salvie, vin alb, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: muschi de porc mere miere salvie vin alb ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se ia o…Read more »

Cum se prepara desert cu fructe de padure si mere (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara desert cu fructe de padure si mere din: mar, nuci, stafide, fructe de padure, coniac, lamaie si zahar. Ingrediente: mar nuci stafide fructe de padure scortisoara coniac lamaie zahar Mod de preparare: Se scoate miezul si samburii unui mar, apoi se curata de coaja….Read more »

Cum se prepara omleta cu branza (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara omleta cu branza. Omleta este unul din preparatele cele mai uzuale pentru micul dejun. Prepararea unei omlete poate fi o adevarata provocare mai ales cand ai impresia ca nu mai are loc in tigaie. Invata azi cum se prepara omleta cu branza perfecta! Ingrediente: 2…Read more »

Cum se prepara Cocktail Appetiser (video)

Retete video de CraciunO reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Appetiser Ingrediente: 1/2 oz Gin 1/2 oz Dubonnet 2 oz Orange JuiceRead more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu