vineri, 16 decembrie 2011

25 de Cocktailuri pentru Craciun

25 de Cocktailuri pentru Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de 25 Cocktailuri pentru Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate 25 Cocktailuri pentru Craciun.

Cocktail Green Island

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Green Island din: lichior de oua, Curacao albastru, zeama de lamaie, suc de ananas si ananas. Ingrediente: 3 cl lichior de oua 2 cl Curacao albastru 1 cl zeama de lamaie 10 cl suc de ananas jumatate de o felie de ananas Mod de preparare: Amestecam bine lichiorul…Read more »

Cocktailuri: Cocktail Flamingo

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Flamingo din: nectar de coacaze rosii, suc de ananas, lichior red orange, frisca si capsuni. Ingrediente: 3 cl nectar de coacaze rosii 3 cl suc de ananas 4 cl lichior de Red Orange 1 cl frisca lichida capsuni Mod de preparare: Mixam bine in shaker, sucurile de fructe,…Read more »

Cocktail Mocking Bird

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Mocking Bird din: tequila, siropd e limeta si limeta. Ingrediente: 5 cl tequila 1 cl sirop de limeta o felie de limeta Mod de preparare: Mixam bine siropul si tequila cu cuburi de gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar de cocktail. Decoram cu o felie de…Read more »

Cocktail Black Egg

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Black Egg din: galbenus, tequila, kahlua, frisca lichida si cafea macinata. Ingrediente: 1 galbenus 3 cl tequila 3 cl Kahlua 2 cl frisca lichida cafea macinata Mod de preparare: Mixam bine galbenusul, tequila si Kahlua cu 6-7 cuburi de gheata in shaker. Turnam bautura intr-un pahar de cocktail…Read more »

Cocktail Hilton Fling

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Hilton Fling din: drambuie, dunonnet, bitter orange si coaja de portocala. Ingrediente: 2 cl Drambuie 4 cl Dunonnet 1 strop de Bitter Orange spirala din coaja de portocala Mod de preparare: Turnam Drambuie si Dubonne intr-o cupa de sampanie, peste cuburi de gheata. Adaugam Bitter Orange si punem…Read more »

Cocktail Apricot Fizz

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Apricot Fizz din: apricot brandy, suc de portocale, zeama de lamaie, sifon, lamaie si cirese. Ingrediente: 4 cl Apricot Brandy 4 cl suc de portocale 2 cl zeama de lamaie sifon o felie de lamaie cirese Mod de preparare: Mixam bine in shaker cu gheata lichiorul si sucurile…Read more »

Lichior de fructe de pădure

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de lichior de fructe de padure din: mure, coacaze rosii, coacaze negre, afine, alcool si zahar. Ingrediente: 1/2 mure 300 coacaze rosii 300 g coacaze negre 300 g afine 1 l alcool 1kg zahar Mod de preparare: Alegi fructe sănătoase şi fără impurităţi, le pui într-o strecură­toare şi le treci…Read more »

Cocktail Campari Sour

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Campari Sour din: campari, zeama de lamaie proaspata, suc de portocale, sirop de zahar, coaja de portocala si cirese. Ingrediente: 8 cl Campari 2 cl zeama de lamaie proaspata 2 cl suc de portocale 2 cl sirop de zahar coaja de portocala cirese Mod de preparare: Mixam bine…Read more »

Cocktail Angelo

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Angelo din: campari, suc de ananas, suc de portocale si vermut sec. Ingrediente: 6 cl Campari 4 cl suc de ananas 4 cl suc de portocale 2 cl vermut sec Mod de preparare: mixam bine in shaker cu gheata Campari-ul, sucurile de fructe si vermutul. Apoi turna in…Read more »

Cocktail Flamingo

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Flamingo din: lichior de mure, rom alb, suc de portocala si o felie de portocala. Ingrediente: 2 cl lichior de mure 2 cl rom alb suc de portocale o felie de portocala Mod de preparare: Mixam in shaker romul si lichiorul, apoi turnam intr-un pahar de cocktail si…Read more »

Cocktail Vodka Tonic

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Vodka Tonic din: votca, tonic si lamaie. Ingrediente: 4 cl votca tonic o felie de lamaie Mod de preparare: Se pun patru cuburi de gehata intr-un pahar pentru bauturi lungi si se toarna peste ele votca. Se completeaza cu tonic si in final se adauga o jumatate de…Read more »

Cocktail Festus

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Festus din: votca, vermut rosu, grand marnier si masline. Ingrediente: 2 cl votca 2 cl vermut rosu 2 cl Grand Marnier masline Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu gheata in shaker si se toarna bautura printr-o strecuratoare de bar intr-un pahar de cocktail, Se decoreaza cu…Read more »

Cocktail Campari Vodka

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Campari vodka din: campari, votca si lamaie. Ingrediente: 3 cl Campari 3 cl votca o felie de lamaie Mod de preparare: Mixam bine in shaker votca cu Campari si cu gheata, apoi turnam bautura in paharul de whisky. Decoram cu o felie de lamaie.Read more »

Cocktail Solver Vodka Fizz

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Solver Vodka Fizz din: votca, zeama de lamaie, zahar, albus si sifon. Ingrediente: 5 cl votca 2 cl zeama de lamaie 2 cl zahar 1 albus sifon Mod de preparare: Mixam bine votca, zeama de lamaie, zaharul si albusul cu gheta, apoi turnam intr-un pahar pentru bauturi lungi…Read more »

Votca cu fructe

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta de votca cu fructe din: votca, rachiul, slibovita, capsuni si suc de portocale. Ingrediente: 2 cl votca 1 cl rachiu obtinut din cirese 1 cl slibovita 1 cl rachiu de piersici 50 g capsuni 10 cl suc de portocale Mod de preparare: Ametecam ingredientele intr-un mixer impreuna cu trei linguri de gheata…Read more »

Cocktail Balance

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Balance din: votca, rom alb, curacao triple sec, sirop de grenadine si limeta. Ingrediente: 2 cl votca 1 cl rom alb 1 cl Curacao Triple Sec 1 cl sirop de grenadine o felie de limeta Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu cuburi de gheata si se…Read more »

Cocktail Crista Solar

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Crista Solar din: votca, curacao triple sec, vin de bordeaux, vermut, angostura si arpagic. Ingrediente: 3 cl votca 1 cl Curacao Triple Sec 1 cl vin de bordeaux 1 cl vermut sec 2 stropi de Angostura Arpagic Mod de preparare: Se amesteca cu gheata votca, Curacao, vinul si…Read more »

Cocktail Plaza

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Plaza din: votca, suc de maracuja, crema de cocos, sifon, limeta, frunze de menta si zahar. Ingrediente: 4 cl votca 2 cl suc de maracuja 2 cl crema de cocos sifon o felie de limeta frunze de menta zahar Mod de preparare: Mixam bine votca, sucul de maracuja…Read more »

Cocktail Eastwind

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Eastwind din: votca, vermut sec, vermut rosu si limeta. Ingrediente: 2 cl votca 2 cl vermut sec 2 cl vermut rosu limeta Mod de preparare: Mixam cu multa gheata votca si vermutul in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar pentru bauturi lungi. Adaugam putin zeama si bucati de…Read more »

Cocktail Lightday

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Lightday din: votca, anisette, bitter orange si albus. Ingrediente: 4 cl votca 1 cl Anisette 3 stropi Bitter Orange 1 albus Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza bine cu cuburi de gheata in shaker, apoi se toarna bautura intr-o cupa de cocktail, racita in prealabil.Read more »

Cocktail Happy Fin

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Happy Fin din: votca, lichior de piersici, suc de portocale si limeta. Ingrediente: 4 cl votca 2 cl lichior de piersici suc de portocale limeta Mod de preparare: Intr-un pahar pentru bauturi lungi amestecam bine ingredientele alcoolice apoi completam totul cu suc de portocale. In final adaugam bucatica…Read more »

Cocktail Aviation

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Aviation din: votca, apricot brandy, zeama de lamaie, suc de ananas, limeta si zahar. Ingrediente: 3 cl votca 0,5 cl Apricot Brandy 1,5 cl zeama de lamaie 1,5 cl suc de ananas 2 felii de limeta zahar Mod de preparare: Mixam bine ingredientele cu gehata in shaker, apoi…Read more »

Cocktail Moscow Apple

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Moscow Apple din: votca, limeta si suc de mere. Ingrediente: 4 cl votca 1 limeta suc de mere Mod de preparare: Se pun cateva cuburi de gheata intr-un pahar pentru bauturi lungi. Limeta se taie in patru bucati, zeama se preseaza in pahar, apoi se pun bucatile ramase….Read more »

Cocktail Vodkatini

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de cocktail Vodkatini din: votca, vermut si masline. Ingrediente: 1 cl votca 6 cl vermut masline Mod de preparare: Amestecam votca racita in gheata cu vermut si cu cuburi de gehata intr-un pahar de mixare. Apoi turnam bautura intr-un pahar de cocktail racit in prealabil si adaugam o masline. …Read more »

Cocktail Salty Dog

25 de Cocktailuri pentru CraciunO reteta simpla de Cocktail Slaty Dog din: votca, suc de grepfrut si sare. Ingrediente: 5 cl votca 5 cl suc de grepfrut putina sare Mod de preparare: Mixam votca si sucul de fructe cu cuburi de gheata in shaker, apoi turnam bautura intr-un pahar de cocktail, racit mai devreme. In final presaram…Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu