vineri, 16 decembrie 2011

Fripturi pentru masa de Craciun

Fripturi pentru masa de Craciun

Pentru ca mai este putin pana la intrarea in noul an, va propunem o serie de Fripturi pentru masa de Craciun pe care le puteti incerca pentru a da un plus de savoare sarbatorilor de iarna; nu ezitati sa incercati aceste minunate Fripturi pentru masa de Craciun.

Friptură crocantă de porc, cu sos de muştar şi miere

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura crocanta de porc, cu sos de mustar si miere din: antricot de porc, ulei de masline extravirgin, supa de pui, mustar cu boabe, miere si frunze de cimbru. Ingrediente: 2 kg antricot de porc (crestează stratul de grăsime cu un cuţit, din loc în loc) 1 lingură ulei de…

Read more »

Cum se prepara Friptura de Porc cu Sos de Unt (video)

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta video delicioasa si foarte gustoasa despre cum se prepara Friptura de Porc cu Sos de Unt, un preparat deosebit si rapid. Cum se prepara Friptura de Porc cu Sos de Unt

Read more »

Friptură de vită cu vin roşu

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de vita cu vin rosu din: usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, friptura de vita, vin rosu, morcovi, ceapa, sunca afumata, faina, coniac, supa, rosii, patrunjel si foi de dafin. Ingrediente: 2 căţei de usturoi 2 linguri de ulei de măs­line sare piper 1 linguriţă de cimbru uscat…

Read more »

Ruladă de porc cu şuncă şi piept de pui

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de rulada din carne de porc, ulei, vin rosu, vin alb, ulei de masline, muschi de porc, piept de pui, sunca presata de porc, usturoi, rosii, oua, verdeata, miere, sare, piper. Ingrediente: 100 ml ulei 100 ml ulei de măsline 50 ml vin roşu 100 ml vin alb 1 kg muşchiuleţ…

Read more »

Friptură de porc cu fructe

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu frcute din: migdale, usturoi, caise usturoi, file de porc, sare, piper, ulei, fire de praz, supa si caise. Ingrediente: 4 linguri de migdale 2 căţei de usturoi 100 g de caise uscate 1 kg de file de porc sare piper 2 linguri de ulei 2 legături…

Read more »

Friptură de curcan cu umplutură de verdeaţă

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de curcan cu umplutura de verdeata din: verdeata, usturoi, paine toast, samburi de pin, branza ricotta, sare, piper, piept de curcan, ulei, boia dulce de ardei, ceapa, ardei gras, castravete si rosii. Ingrediente: 1 legătură de verdeaţă amestecată 2 căţei de usturoi 2 felii de pâine toast 2 linguri…

Read more »

Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută cu usturoi

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta cu usturoi din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru. Ingrediente: 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime 1 lingură de ulei de măsline o ceapă mică sau o haşmă, tocată…

Read more »

Friptura marinata de rata

Fripturi pentru masa de CraciunO retete delicioasa de friptura marinata de rata din: piept de rata, dulceata de cirese, vin, ghimbir, miere, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 piepţi de raţă 5 linguri cu dulceaţă de cireşe 1 ceşcuţă cu vin 1 linguriţă cu ghimbir ras 2 linguri cu miere 1 lingură cu unt ulei sare piper…

Read more »

Friptura marinata de berbecut

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura marinata de berbecut din: carne de berbecut, boabe de piper, boabe de mustar, lamaie, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 1 kg carne de berbecut boabe de piper boabe de mustar pentru marinata: 1 lamaie 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri cu ulei de…

Read more »

Porc copt cu fenicul şi piper negru

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de porc copt cu fenicul si piper negru din: spata de porc, usturoi, seminte de fenicul, boabe de piper, rozmarin, frunze de dafin si vin alb sec. Ingrediente: 2 kg spată de porc, fără os 3 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt 1 lingură seminţe de fenicul, zdrobite 1 lingură boabe de…

Read more »

Friptură de porc cu unt cu aromă de hrean

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu unt cu aroma de hrean din: muschi de porc, ulei de masline, unt cu aroma de hrean si arpagic, salata verde, otet de vin rosu, ceapa, zahar si ulei de masline. Ingrediente: 4 bucăţi de muşchi de porc ulei de măsline, pentru uns 100g unt cu…

Read more »

Friptura marinata de vita

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura marinata de vita din: pulpa de vita, usturoi, pasta de rosii, ulei, rozmarin, apa, vin alb, otet de vin, morcovi, ceapa, usturoi si telina. Ingrediente: 1 kg pulpă de vită 3 căţei de usturoi 1 lingură cu pastă de roşii ulei rozmarin pentru marinată 1,5 l apă 50 ml…

Read more »

Piept de pui in stil thailandez

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta de piept de pui in stil thailandez din: piept de pui, ulei de masline, amestec condimente, ulei de masline, orez, lapte de cocos si fulgi de nuca de cocos. Ingrediente: 4 bucati piept de pui, cu os 2 linguri ulei de masline 4 linguri amestec condimente 1 lingura ulei de masline 350…

Read more »

Friptura marinata de porc

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura marinata de porc din: coaste de porc, ceapa, otet, vin, ceapa, morcovi, usturoi, boabe de piper, foi de dafin, frunze de telina, patrunjel si sare. Ingrediente: 500 g coaste de porc 2 cepe pentru marinată: 250 ml oţet 1 pahar cu vin 1 ceapă mare 1 morcov câţiva căţei…

Read more »

Iepure înăbuşit

Fripturi pentru masa de CraciunSe curăţă şi se taie felii 4 morcovi şi 3 cepe. Intr-o cratiţă mare se încing 3 linguri ulei şi se prăjeşte de jur-împrejur 1 ie­pure (cca 1,5 kg) tăiat bucăţi. Se presară sare şi piper din belşug. Se încinge cuptorul la 180 °C; se adaugă ceapă şi morcovi şi se pră­jesc împreună, amestecând….

Read more »

Costiţe de porc picante

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de costite de porc picante din: ceapa verde, boabe de ienibahar, costite de porc, supa de pui, ardei iute, ghimbir, suc de lamaie, cimbru, coriandru, scrotisoara, usturoi, zahar brun si ulei de arahide. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 1 linguriţă boabe de ienibahar 2 şire costiţe de porc sau 2kg…

Read more »

Friptura de porc cu umplutură de salvie şi ceapă şi cu sos

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu umplutura de salvie si ceapa si cu sos din: ulei de masline, ceapa, frunze de salvie, pesmet, carne de carnati, cotlet de porc, faina, supa de pui sau de vita si cidru. Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată fin câteva frunze de salvie…

Read more »

Friptură de porc cu castane

Fripturi pentru masa de CraciunSe taie cubuleţe 100 g pâine toast fără coajă. Se toacă 1 ceapă franţuzească şi se căleşte în 2 linguri unt. Se bat 6 linguri smântână cu 1 ou şi se amestecă împreună cu ceapa franţuzească, 1 lingură pătrunjel tocat, cuburile de pâine, sare, piper şi nucşoară. Se adaugă 4 castane comestibile (în vid)…

Read more »

Coasta de porc cu ghimbir

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de coasta de porc cu ghimbir din: piept de porc, bors, usturoi, otet, ghimbir, vin rosu, sare, nucsoara, oregano si ulei. Ingrediente: 1,5 kg piept de porc (coaste) 600 ml bors 1 capatana de usturoi 2 linguri cu otet 1 lingura cu ghimbir proaspat ras 200 ml vin rosu 1 lingurita…

Read more »

Friptura cu cartofi prajiti

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu cartofi prajiti din: cartofi, ulei de floarea soarelui, steakuri de carne de vita, amestec de salata, dressing, unt, patrunjel, usturoi si suc de lamaie. Ingrediente: 600 g cartofi de marine medie ulei de floarea soarelui, pentru prajit 2 steakuri de carne de vita de cate 200 g 2…

Read more »

File de miel cu sos de portocale

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de file de miel cu sos de portocale, muschi de miel, ulei de masline, unt, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb sec, portocale, smantana, coniac, zahar. Ingrediente: 1kg muschiulet de miel 2 linguri ulei de măsline 30 g unt sare piper 2 buc rozmarin 3 buc, usturoi tocat mărunt 200 ml…

Read more »

Muschiulet la cuptor

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de muschi de vita la cuptor cu: mustar, ulei, supa de legume, bere, ciuperci, busuioc, usturoi, cimbru, foi de dafin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi de vită 5-6 linguri muştar 2-3 linguri ulei 100 ml supă de legume sau de carne 200ml bere 4 ciuperci mari 4 căţei usturoi cimbru…

Read more »

Friptura de porc in crusta, cu sos de cidru

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc in crusta cu sos de cidru din: burta de porc, boabe de piper, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare de mare, supa vegetala sau de porc, cidru si faina. Ingrediente: 1,8 kg burta de porc, crestata 2 lingurite boabe de piper, zdrobite 1 ceapa, taiata rondele 6…

Read more »

Muşchi de miel cu măsline

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de muschi de miel cu masline din: usturoi, lamaie, ulei de masline, muschi de miel, sare, piper, menta si masline negre. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 lamaie 5 linguri ulei de masline 800 g muschi de miel sare piper 2 fire menta 100 g masline negre fara samburi Mod…

Read more »

Friptură de porc cu garnitură de fasole bătută

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu garnitura de fasole batuta din: carne de porc, ulei de masline, ceapa, usturoi, fasole boabe, supa de legume si coriandru. Ingrediente: 1 bucată de carne de porc pentru friptură, fără grăsime 1 lingură de ulei de măsline 0 ceapă mică sau o haşmă, tocată un căţel…

Read more »

Friptura cu cartofi prajiti

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu cartofi prajiti din: cartofi, ulei de floarea soarelui, steakuri de carne de vita, amestec de salata, dressing, unt, patrunjel, usturoi si suc de lamaie. Ingrediente: 600 g cartofi de marine medie ulei de floarea soarelui, pentru prajit 2 steakuri de carne de vita de cate 200 g 2…

Read more »

File de miel cu sos de portocale

15 November 2011

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de file de miel cu sos de portocale, muschi de miel, ulei de masline, unt, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb sec, portocale, smantana, coniac, zahar. Ingrediente: 1kg muschiulet de miel 2 linguri ulei de măsline 30 g unt sare piper 2 buc rozmarin 3 buc, usturoi tocat mărunt 200 ml…

Read more »

Friptura cu cimbru salbatic

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu cimbru salbatic din: pulpa din spate de miel, ulei de masline, piper boabe, praf de ardei iute, sare, cimbru, vin alb si usturoi. Ingrediente: un jigou (pulpa din spate de la miel) 2-3 linguri de ulei de măsline 2 linguri de piper boabe, proaspăt măcinat 1 linguriţă de…

Read more »

Muschiulet la cuptor

8 November 2011

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de muschi de vita la cuptor cu: mustar, ulei, supa de legume, bere, ciuperci, busuioc, usturoi, cimbru, foi de dafin, sare, piper. Ingrediente: 1 kg muşchi de vită 5-6 linguri muştar 2-3 linguri ulei 100 ml supă de legume sau de carne 200ml bere 4 ciuperci mari 4 căţei usturoi cimbru…

Read more »

Tocanita de miel cu usturoi

7 November 2011

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de tocanita de miel cu usturoi din: cotlete de miel, oregano, ardei gras, cartofi, usturoi, ceapa, otet alb, ulei de masline, vin alb sau rosu, jeleu de coacaze rosii. Ingrediente: 4×150 cotlete de miel sau 800 g carne de miel taiata bucati 1 lingurita oregano 2 bucati ardei gras 1 kg…

Read more »

Friptura de porc in crusta, cu sos de cidru

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc in crusta cu sos de cidru din: burta de porc, boabe de piper, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare de mare, supa vegetala sau de porc, cidru si faina. Ingrediente: 1,8 kg burta de porc, crestata 2 lingurite boabe de piper, zdrobite 1 ceapa, taiata rondele 6…

Read more »

Muşchi de miel cu măsline

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de muschi de miel cu masline din: usturoi, lamaie, ulei de masline, muschi de miel, sare, piper, menta si masline negre. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 lamaie 5 linguri ulei de masline 800 g muschi de miel sare piper 2 fire menta 100 g masline negre fara samburi Mod…

Read more »

Friptura de pui

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de pui cu cartofi din: lamai, ulei de floarea soarelui sau de masline, unt, pui, frunze de dafin, rozmarin, usturoi si cartofi. Ingrediente: 2 lamai necerate 2 linguri ulei de floarea soarelui sau de masline 50 g unt moale 1 pui 6 frunze de dafin un buchetele rozmarin 2…

Read more »

Friptura cu omleta

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu omleta din: carne macra de porc, oua, branza sau cascaval, patrunjel verde, ulei, piper si condimente. Ingrediente: kg carne macră de porc 5 ouă 100 g brânză sau caşcaval 1 legătură pătrunjel verde 1 cană ulei piper condimente, după gust Mod de preparare: Carnea, bine spălată, o…

Read more »

Friptura de miel cu sparaghel si cartofi cu rozmarin

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de miel cu sparanghel si cartofi cu rozmarin din: carne de miel, sparanghel, bacon, unt, cartofi, miere, rozmarin, patrunjel verde, cimbru uscat, usturoi, ulei, sare si piper. Ingrediente: carne de miel, în funcţie de preferinţe – cel mai bine, pulpa două buchetele de sparanghel câteva felii de bacon două…

Read more »

Rata cu portocale

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de rata cu portocale din: unt, rata, portocale, fresh de portocale, zahar, otet balsamic, suc de lamaie, sare si piper. Ingrediente: 100 g unt 1 rata de 3 kg 4 portocale 2 pahare de fresh de portocale 2 linguri de zahar 2 linguri de otet balsamic 2 linguri suc de lamaie…

Read more »

Friptura de curcan cu mazare dulce

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de curcan cu mazare dulce din: pulpa dezosata de curcan, praz, ardei capia, usturoi, vin rosu, cimbru, rosie, spanac, sare, piper, boia dulce, concentrat de pui, pasta de rosii, mazare si zahar. Ingrediente: 500 g pulpa dezosata de curcan 1 praz 1 ardei capia rosu 5 catei de usturoi…

Read more »

Friptură cu sos alb şi ciuperci

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu sos alb din: muschiulet de vitel sau porc, ulei, ciuperci, unt, vin alb, smantana, faina, sare, piper, marar si patrunjel. Ingrediente: 4 bucati muschiulet de viţel sau de porc 2-3 linguri ulei 200-250 g ciuperci 1 lingură unt 150 ml vin alb 100 g smântână 1 lingură făină…

Read more »

Friptură de porc cu farofa

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta simpla de friptura de porc cu farofa din: muschi de porc, usturoi, otet, ulei de masline extravirgin, ceapa, usturoi, rosii, salam picant si manioc. Ingrediente: 1 kg muschi de porc 2 catei de usturoi 3 linguri otet 3 linguri ulei de masline extravirgin 1/2 pahar cu apa 1 foaie de dafin piper…

Read more »

Pulpa de porc cu alune de padure

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc cu alune de padure sare, piper boabe, piper macinat, coacaze negre, vin alb demidulce, ulei. Ingrediente: 2 kg pulpă de porc sare piper boabe şi măcinat 3-4 foi de dafin 400 g alune de pădure 100 g coacăze negre din dulceaţă 200 ml vin alb demidulce ulei…

Read more »

Friptură cu varză

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura cu varza din: carne tocata, carne tocata de porc, varza alba sau conopida, untura, ceapa, chimen, vin alb, slanina sau kaizer, sare si piper. Ingrediente: 500 g carne tocată 250 g carne de porc 500 g varză albă sau conopidă 2 linguri untură 2 cepe 1 lingură chimen 1…

Read more »

Friptură cu ardei copţi şi sos de coriandru

Fripturi pentru masa de CraciunSe ung 2 steakuri de vită cu 1 linguriţă ulei de măsline şi 1 linguriţă de chimion măcinat, sare şi piper. Se taie în felii groase 1 ardei gras roşu şi unul galben. Se stropesc feliile de ardei cu 1 linguriţă ulei de măsline. Se coc feliile de ardei pe o tigaie-grătar pe ambele…

Read more »

Friptură de porc şi salată de cartofi cu muştar

Fripturi pentru masa de CraciunSe fierb 200g de cartofi până devini fragezi. Se scurg, apoi se amestecă cu 4 cepe verzi tăiate felii şi 2 linguriţe oţet de vin roşu cât sunt calzi încă. Se ung 2 bucăţi şuncă de porc cu un pic de miere, sare şi piper, apoi se pun 3 minute pe fiecare parte sub…

Read more »

Friptură de porc cu sos de muştar şi piure de conopidă

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de porc cu sos de mustar si piure de conopida din: conopida, unt, ulei de masline, lapte, cotlete de porc, mustar de dijon, smantana si spanac. Ingrediente: 5-1/2 conopida, rupta in buchetele unt ulei de masline lapte 2 cotlete de porc 1 lingura mustar de Dijon 2 linguri de…

Read more »

Friptură de gâscă cu mere, pere şi scorţişoară

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de gasca cu mere, pere si scortisoara din: gasca, mere, pere, vin alb sec, ceapa verde, ulei, scortisoara, stelute de anason, sare si piper. Ingrediente: 1 gâscă 4 mere pere 200 ml vin alb sec 4 cepe verzi 2 linguri de ulei 2 batoane de scorţişoară 2 steluţe de…

Read more »

Piept de pui umplut cu sunca de Parma

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta de piept de pui umplut cu sunca de parma din: crema de branza, cimbru, piept de pui, sunca de parma, vin alb si supa concentrata de pui. Ingrediente: 50 g crema de branza 2 fire cimbru, doar frunzele 2 bucati de piept de pui 4 felii de sunca de Parma 50 ml…

Read more »

Antricot de vită cu sos de brânză

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta simpla si delicioasa de antricot de vita cu sos de branza din: antricot de vita, ulei de masline, otet balsamic, vin alb sec, usturoi, smantana si branza cu mucegai. Ingrediente: 2kg antricot de vită pentru marinata: 2 linguri ulei de măsline 100 ml oţet balsamic 1 pahar vin alb sec 4 căţei…

Read more »

Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de muschi de porc umplut cu prune uscate din: busuioc, muschi de porc, prune uscate, ulei de masline, sare, piper, vin alb, unt si dulceata de caise. Ingrediente: 2 crenguţe de busuioc proaspăt 1 kg de muşchi de porc 300 g prune uscate ulei de măsline sare piper sos : 2…

Read more »

Friptura de vita cu salsa si mamaliga

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de friptura de vita cu salsa si mamaliga din: antricot de vita, lamaie, ceapa, usturoi, cimbru, rosii, ardei iute, lamaie, ceapa, busuioc verde si ulei de masline. Ingrediente: 2 kg antricot de vita, dezosat 1 lamaie 1 ceapa 2-3 catei de usturoi cimbru sos salsa: 3 rosii 2-3 ardei iuti verzi…

Read more »

Friptură la tigaie

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta de friptura la tigaie din: carne de manzat, rosii cherry, masline, vin, frunze de salata, ulei de masline, rozmarin si sare. Ingrediente: 500 g carne de mânzat 250 g roşii cherry 300 g măsline rondele 1 ceşcuţă cu vin frunze de salată 4 linguri cu ulei de măsline rozmarin sare Mod…

Read more »

Friptură marinată

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta simpla de friptura marinata din: antricoate de vita, rosii cherry, vin rosu, usturoi, foi ded afin, ceapa, telina, zahar, cimbru, rozmarin, piper rosu si sare. Ingrediente: 4 antricoate de vită 300 g roşii cherry pentru marinata: 500 ml vin roşu 6 căţei de usturoi 3 foi de dafin 1 ceapă 1 ţelină…

Read more »

Muschi de porc pe varza

O reteta delicioasa de muschi de porc cu usturoi, sare, cimbru uscat, rozmarin uscat, salvie, piper, ulei, varza murata, ulei, cimbru, mere. Ingrediente: 1 muşchi de porc Ingrediente sos marinat: 1 căpătână de usturoi 1 linguriţă sare grunjoasă 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă rozmarin uscat 3-4 frunze de salvie 1 linguriţă piper…

Read more »

Pulpă de porc împănată

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta delicioasa de pulpa de porc impanata din: pulpa de porc, slanina, usturoi, cimbru, vin alb, cartofi, boia de ardei, sare si boabe de piper. Ingrediente: 1 pulpă de porc 300 g slănină 1 căpăţână usturoi 1 lingură cimbru 1 pahar vin alb 1 kg cartofi 2 căni cu apă 1 linguriţă boia…

Read more »

Friptura din muschi de vita cu sos asiatic

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta de friptura din muschi de vita cu sos de vita asiatic din: muschi de vita, condimente, zahar, ulei de floarea soarelui, coriandru, supa de pui, ghimbir, sos de stridii si ceapa verde. Ingrediente: 2 kg de muschi de vita 2 lingurite de “cinci condimente chinezesti 2 lingurite de zahar 2 linguri de…

Read more »

Friptură de porc cu cartofi natur şi sos de muştar

Fripturi pentru masa de CraciunO reteta de friptura de porc cu carntofi natur si sos de mustar din: carne de porc, ulei, vin alb, usturoi, cimbru, supa concentrata de legume, piper, sare, cartofi, patrunjel, mustar si faina. Ingrediente: 2 kg carne de porc (partea de sus a pulpei sau cap de piept) 2-3 linguri ulei (facultativ) 1 pahar…

Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu