Retete de Paste:
Chiftele de vita in sos alb
3 December 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu slaninuta afumata
3 December 2010

Read more »
Cocktail Porto Flip
3 December 2010

Read more »
Minibrioşă
3 December 2010

Read more »
Tarta cu pere si castane
3 December 2010

Read more »
Chiftelute din carne de pui si ciuperci
3 December 2010

Read more »
Ciorba de ardei umpluti
3 December 2010

Read more »
Ciorba de gogosari
3 December 2010

Read more »
Midii cu pesto şi cartofi
3 December 2010

Read more »
File de peste cu varza acra
3 December 2010

Read more »
Vis de ciocolata
3 December 2010
Ingrediente:
250 grame ciocolata amaruie 125 grame unt 3 galbenusuri de ou 25 cl
lapte 2 lingurite de cafea solubila 3 kiwi 2 pere 200 grame mandarine 6
rondele de ananas (poate sa fie si din compot) 250 capsuni (desi reteta
originala este cu aceste fructe, se pot ultiliza orice fructe de sezon)
Mod…
Read more »
Read more »
Placinta cu ficatei de pui si ciuperci
3 December 2010
Ingrediente: 2 foi de aluat fraged 500 g ficatei de pui 8 ciuperci mari
2 cepe 2 oua 250 ml smantana groasa 2 linguri patrunjel verde tocat 2
linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se curata ciupercile si se
taie ceva mai mare, la fel si ficateii de pui. Ceapa, curatata, se…
Read more »
Read more »
Ravioli cu usturoi
2 December 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Acapulco (video)
2 December 2010

Read more »
Tăiţei de orez cu legume
2 December 2010

Read more »
Ciorbă de fasole roşie si năut cu kaizer
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planter’s Punch
2 December 2010

Read more »
Pizza cu dovlecei şi fenicul
2 December 2010

Read more »
Rulouri de carne (piept de pui) cu şuncă
2 December 2010

Read more »
Supă cu parmezan
2 December 2010

Read more »
Cockteil cu tofu si creveti
2 December 2010

Read more »
Rulouri de kaizer cu piure
2 December 2010

Read more »
Ciorba americana de fasole si arahide
2 December 2010
Ingrediente:
150 g arahide 1 leg ceapa verde 200 g telina 2 cartofi mijlocii ulei de
arahide 500 g rosii eventual putina supa de legume din plic frunze de
cimbru tocate cimbru tocat 800 g fasole uscata sare piper proaspat 5
picaturi tabasco 1/2 leg coriandru (sau frunze de patrunjel) Mod de
preparare: Jumatate din…
Read more »
Read more »
Somon cu sos şi legume chinezeşti
2 December 2010

Read more »
Minipizza pe mămăligă
2 December 2010

Read more »
Pui cu fasole albă păstăi
2 December 2010

Read more »
Colţunaşi cu fileuri de peşte
2 December 2010

Read more »
Amandine cu prune
2 December 2010

Read more »
Sufleu de fenicul
2 December 2010

Read more »
Muşchi de vită umplut cu legume şi ciuperci murate
2 December 2010

Read more »
Tort cu cremă ricotta
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planteur
2 December 2010

Read more »
Somon afumat cu sos de curry
2 December 2010

Ciorba de ardei umpluti
3 December 2010

Read more »
Ciorba de gogosari
3 December 2010

Read more »
Midii cu pesto şi cartofi
3 December 2010

Read more »
File de peste cu varza acra
3 December 2010

Read more »
Vis de ciocolata
3 December 2010
Ingrediente:
250 grame ciocolata amaruie 125 grame unt 3 galbenusuri de ou 25 cl
lapte 2 lingurite de cafea solubila 3 kiwi 2 pere 200 grame mandarine 6
rondele de ananas (poate sa fie si din compot) 250 capsuni (desi reteta
originala este cu aceste fructe, se pot ultiliza orice fructe de sezon)
Mod…
Read more »
Read more »
Placinta cu ficatei de pui si ciuperci
3 December 2010
Ingrediente: 2 foi de aluat fraged 500 g ficatei de pui 8 ciuperci mari
2 cepe 2 oua 250 ml smantana groasa 2 linguri patrunjel verde tocat 2
linguri ulei sare piper Mod de preparare: Se curata ciupercile si se
taie ceva mai mare, la fel si ficateii de pui. Ceapa, curatata, se…
Read more »
Read more »
Ravioli cu usturoi
2 December 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Acapulco (video)
2 December 2010

Read more »
Tăiţei de orez cu legume
2 December 2010

Read more »
Ciorbă de fasole roşie si năut cu kaizer
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planter’s Punch
2 December 2010

Read more »
Pizza cu dovlecei şi fenicul
2 December 2010

Read more »
Rulouri de carne (piept de pui) cu şuncă
2 December 2010

Read more »
Supă cu parmezan
2 December 2010

Read more »
Cockteil cu tofu si creveti
2 December 2010

Read more »
Rulouri de kaizer cu piure
2 December 2010

Read more »
Ciorba americana de fasole si arahide
2 December 2010
Ingrediente:
150 g arahide 1 leg ceapa verde 200 g telina 2 cartofi mijlocii ulei de
arahide 500 g rosii eventual putina supa de legume din plic frunze de
cimbru tocate cimbru tocat 800 g fasole uscata sare piper proaspat 5
picaturi tabasco 1/2 leg coriandru (sau frunze de patrunjel) Mod de
preparare: Jumatate din…
Read more »
Read more »
Somon cu sos şi legume chinezeşti
2 December 2010

Read more »
Minipizza pe mămăligă
2 December 2010

Read more »
Pui cu fasole albă păstăi
2 December 2010

Read more »
Colţunaşi cu fileuri de peşte
2 December 2010

Read more »
Amandine cu prune
2 December 2010

Read more »
Sufleu de fenicul
2 December 2010

Read more »
Muşchi de vită umplut cu legume şi ciuperci murate
2 December 2010

Read more »
Tort cu cremă ricotta
2 December 2010

Read more »
Cocktail Planteur
2 December 2010

Read more »
Somon afumat cu sos de curry
2 December 2010

Read more »
Paste cu salata verde
2 December 2010

Read more »
Roşii umplute cu şuncă
2 December 2010

Read more »
Tocăniţă cu fasole fava
2 December 2010

Read more »
Turtiţe cu anşoa şi cu cartofi
2 December 2010

Read more »
Penne all arrabbiata
2 December 2010

Read more »
Cârnaţi olteneşti cu legume
2 December 2010

Turte cu verdeaţă
2 December 2010

Read more »
Cascaval pane
2 December 2010

Read more »
Biscuiţi cu piure de mere
2 December 2010

Read more »
Minitort cu cremă de caise
2 December 2010

Read more »
Salată cu fructe de mare
2 December 2010

Read more »
Pui cu cartofi noi si cirese
2 December 2010
Ingrediente:
500 g cartofi noi 150 g ceapa mica de arpagic 1/2 legatura de cozi de
telina verde 2 linguri de untdelemn 1 lingurita de boia iute sare piper 4
copane mari de pui 2 lingurite de cimbru uscat sucul de la 2 portocale 2
pumni de cirese sau visine curatate de samburi si desfacute…
Read more »
Read more »
Budinca de macaroane cu sunca
2 December 2010

Read more »
Supa de cartofi cu ardei si crutoane
2 December 2010

Read more »
Ficatei de pasare cu cartofi si varza
1 December 2010

Read more »
Prajitura englezeasca cu gem
1 December 2010

Read more »
Clatite cu zer si branza de vaci
1 December 2010

Read more »
Rulada cu crema si capsuni
1 December 2010

Read more »
Cum se prepara Cocktail Viva Villa (video)
1 December 2010

Read more »
Budinca de cartofi cu salam
1 December 2010

Read more »
Tortulete cu capsuni si lichior de oua
1 December 2010

Read more »
Budinca tricolora
1 December 2010

Read more »
Orez cu spanac
1 December 2010

Read more »
Mazare cu carne de vita
1 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Chifteluţe de pui si vită la cuptor
1 December 2010

Read more »
Coltunasi cu gutui si miere
1 December 2010

Read more »
Chiftelute din peste cu crusta de migdale
1 December 2010

Read more »
Franjuri de pui cu fasole verde
1 December 2010

Read more »
Painisoare italienesti din cartofi
1 December 2010

Read more »
Salata de telina cruda
1 December 2010

Read more »
Cuburi de ciocolata cu capsuni
1 December 2010

Read more »
Lasagne cu verdeata si dovlecei
1 December 2010

Read more »
Piept de pui cu alune
1 December 2010
Ingrediente:
4 piepti de pui dezosati a cate 150 g fiecare 100 g alune decojite 2
linguri de alune zdrobite in piulita 1 lingura de faina 1 ou 2 linguri
de miere de salcam 2 linguri de otet 40 g unt 3 linguri de untdelemn
sare piper Mod de preparare: Intr-o tigaie, puneti sa se…
Read more »
Read more »
Supa de dovlecei cu crutoane de cartofi
1 December 2010

Read more »
Snitel din piept de curcan cu sos de mere
1 December 2010

Read more »
Tortul reginei Mary
1 December 2010
Ingrediente:
250 g aluat de foietaj 2 linguri marmelada de caise 90 g unt 1/2 cana
zahar fin 4 oua batute usor 1/2 cana de coaja de portocala si de lamaie
glasate 1/4 cana stafide 3 lingurite de faina amestecate cu un plic de
praf de copt si cernute Modul de preparare: Se porneste cuptorul…
Read more »
Read more »
Plăcintă dulce cu cuşcuş
1 December 2010

Read more »
Supa de cartofi cu ardei
1 December 2010

Read more »
Fileuri de peste alb cu usturoi si migdale
1 December 2010

Aripioare de pui cu lamaie si rozmarin
1 December 2010

Read more »
Cartofi in crusta de ierburi
1 December 2010
Ingrediente
: 1 kg de cartofi mijlocii 400 g sare grunjoasa 400 g faina 1 albus de
ou 2 fire de cimbru 2 fire de salvie 2 fire de rozmarin Mod de
preparare: Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o
foarfeca.Intr-un vas mai mare, amestecati faina, sarea grunjoasa,
ierburile si albusul de…
Read more »
Read more »
Supa de rosii cu cartofi
1 December 2010

Read more »
Peste alb in suc de legume
1 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina) 2
linguri mari de unt 1 catel de usturoi 4 fileuri de cod sare piper 1
lingura suc de lamaie 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din
comert sau preparat pe loc) Mod de preparare: Se curata ceapa si se
toaca potrivit. Se…
Read more »
Read more »
Peste cu sos de smantana si mustar
1 December 2010

Read more »
Parjoale umplute cu branza
1 December 2010

Read more »
Spaghete cu sos de legume
1 December 2010

Read more »
Salata de andive cu mere si cartofi
1 December 2010

Read more »
Cafe Glace
1 December 2010

Read more »
Mazare cu piper si usturoi
1 December 2010

Read more »
Tort de piersici cu crema de iaurt si branza de vaci
30 November 2010

Read more »
Prajitura moale cu mere
30 November 2010

Read more »
Salau sau cod umplut
30 November 2010

Read more »
Mazare cu rosii si busuioc
30 November 2010

Read more »
Pui cinci continente
30 November 2010

Read more »
Taietei cu ficatei de pasare
30 November 2010
Ingrediente:
250 g taietei lati sau lasagne 400 g ficatei de pasare 1 cutie de 250 g
ciuperci 2 morcovi 1/2 ardei rosu 2 fire de busuioc 1 tableta de supa 1
lingura smantana 5 linguri untdelemn sare piper Mod de preparare:
Spalati ficateii de pasare. Taiati-i in doua sau, daca sunt mari, in
patru.Curatati…
Read more »
Read more »
Vinete cu sos de busuioc
30 November 2010

Read more »
Fileuri de macrou cu salata de fasole
30 November 2010

Read more »
Placinta cu cartofi si masline
30 November 2010

Read more »
Pui provensal
30 November 2010

Read more »
Budinca de cartofi cu mere
30 November 2010

Read more »
Tarta cu lamaie caramelizata
30 November 2010

Read more »
Tort cu capsuni
30 November 2010

Read more »
Rozete de cartofi
30 November 2010

Read more »
Macaroane cu piept de pui si ciuperci
30 November 2010

Read more »
Pălăriuţe cu cireşe
30 November 2010

Read more »
Sufleu cu doua feluri de cascaval
30 November 2010

Read more »
Mazare verde cu menta
30 November 2010

Read more »
Oua cu gulii si sos bechamel
30 November 2010

Read more »
Mâncare de fasole cu kaizer
30 November 2010

Read more »
Tarta cu ciocolata si migdale
30 November 2010

Read more »
Paste cu muşchi de porc
30 November 2010

Read more »
Salată cu portocale
30 November 2010

Ciorbă delicioasa cu carne de porc
30 November 2010

Read more »
Sărăţele cu chimen şi morcov
30 November 2010

Read more »
Mere prajite cu inghetata
30 November 2010

Read more »
Fructe marinate cu orez si portocale
30 November 2010

Read more »
Mazăre cu ceapă şi pui
30 November 2010

Read more »
Somon cu ciuperci şi sos roşu
30 November 2010

Read more »
Ruladă cu ciuperci şi parmezan
30 November 2010

Read more »
Rasol de vita cu sos de iaurt
30 November 2010
Ingrediente:
1 kg carne de rasol 5 foi de dafin 1/2 legatura patrunjel verde 1/2
legatura cimbru zarzavat de supa (morcovi, telina, radacina de
patrunjel) 1,5-2 l zeama de carne 1/2 lingurita boabe de piper
Ingrediente sos:500 g iaurt, coaja de la o lamaie, sare, piper, 3 fire
de tarhon. Mod de preparare: Se spala…
Read more »
Read more »
Pulpe de pui cu vermut
30 November 2010

Read more »
Sardine cu sos tomat
30 November 2010

Read more »
Ruladă cu fistic
30 November 2010

Read more »
Tocanita cu taietei
30 November 2010

Read more »
Supa de conopida cu smantana si galuste de carne
30 November 2010

Read more »
Cartofi cu ciuperci si branza la tigaie
30 November 2010

Read more »
Tartine cu salam si sos
30 November 2010

Read more »
Rulouri de peşte cu spanac
30 November 2010

Cornuleţe cu ciocolată
30 November 2010

Read more »
Ciorbă de legume cu năut si fasole roşie
30 November 2010

Read more »
Biscuiţi cu ciocolată
30 November 2010

Read more »
Piept de pui cu felii de mar
30 November 2010

Read more »
Tort cu zmeura
30 November 2010

Read more »
Supa de fasole verde cu costita afumata
30 November 2010

Read more »
Peste umplut cu cascaval si cartofi
30 November 2010

Read more »
Desert cu frisca şi fructe
29 November 2010

Read more »
Desert cu eugenii
29 November 2010
Ingrediente: 9 eugenii 200 ml lapte 4-5 linguri de nuci pisate 200-300
ml frisca Mod de preparare: Inmuiem fiecare eugenie in lapte, pe ambele
parti pana biscuitul se inmoaie bine. Acoperim toata baza tavii cu
eugeniile insiropate. Punem un strat de frisca apoi preasaram nucile
pisate. Repetam cu un strat de eugenii inmuiate in…
Read more »
Read more »
Macaroane, carne tocata si rosii
29 November 2010

Read more »
Mancarica de pui cu mirodenii
29 November 2010
Ingrediente:
600 g cartofi 600 g morcovi o ceapa 500 g piept de pui 2 linguri ulei
sare piper o lingurita curry 1/2 lingurita scortisoara o lingurita
ierburi aromate 400 ml zeama concentrata de pui 1/2 legatura menta 300 g
iaurt slab dietetic Mod de preparare: Se spala cartofii, se curata de
coaja si se…
Read more »
Read more »
Coconut Ice
29 November 2010

Read more »
Prajitura miracol
29 November 2010

Read more »
Prajitura cu banane
29 November 2010

Read more »
Cartofi cu branza
29 November 2010

Read more »
Tarta Tatin cu coaja de portocala
29 November 2010

Read more »
Creme a la creme
29 November 2010

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu