Retete de Paste:
Ciorbă de năut cu coriandru verde
7 December 2010

Read more »
Ruladă cu ghebe şi caşcaval
7 December 2010
Ghebele se spală şi se sotează în puţin ulei, apoi se amestecă bine cu
ou, cu condimente şi cu caşcaval. (Pentru a putea fi folosite de câte
ori este nevoie, ciupercile se conservă la congelator, apoi se
dezgheaţă şi se utilizează la momentul respectiv). Se întinde foaia de
aluat fraged, se pune pe ea…
Read more »
Read more »
Mamaliga cu carne de porc si legume
7 December 2010
Ingrediente
: 150 g malai (grisat) sare 1/8 l lapte 30 g unt 200 g spanac 1/2 ardei
gras rosu 1/2 ardei gras galben 150 g ciuperci 1 ceapa mica 250 g carne
de porc 1 lingura ulei 50 ml zeama concentrata de legume piper proaspat
macinat sare Mod de preparare: Mamaliga se pune la…
Read more »
Read more »
Sote de miel cu curry si stafide
6 December 2010

Read more »
Tocana de miel cu vinete
6 December 2010
Ingrediente
: 1 kg carne de miel fara os 500 g rosii 2 vinete lungi 2 cepe 3 catei
de usturoi 3 linguri untdelemn 20 g unt 2 linguri otet alb 100 ml vin
alb sec 1 foaie de dafin cateva fire de menta sare piper alb macinat Mod
de preparare: Se spala vinetele, se…
Read more »
Read more »
Salata mediteraneana cu vinete
6 December 2010

Read more »
Clatite cu morcovi si compot de mere
6 December 2010
Ingrediente:
1,5 kg mere acrisoare 2 linguri zeama de lamaie 3 linguri zahar 500 g
morcovi 8 oua 1/4 l lapte 250 g faina sare 2 plicuri zahar vanilat 60 g
unt topit Mod de preparare: Se curata merele, se taie in patru, se
indeparteaza semintele si partea lemnoasa, se taie din nou in spalturi…
Read more »
Read more »
Clatite cu iaurt si icre Tarama
6 December 2010
Ingrediente
: 125 g faina 1 ou 1 varf de cutit sare 3 iaurturi 100 ml lapte 150 g
icre piper Mod de preparare: Se amesteca faina cu oul, sarea si doua
iaurturi si se adauga laptele putin cate putin, pana ce se obtine un
aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa…
Read more »
Read more »
Rondele de dovleac
6 December 2010

Read more »
Ratatouille cu dovleac
6 December 2010

Read more »
Salata verde cu ansoa
6 December 2010

Read more »
Cuiburi de castraveti cu unt de sardele
6 December 2010
Ingrediente:
2 castraveti mai mici 25 g sardele (scoase din conserva si scurse bine)
300 g unt 1/2 lamaie cateva felii de ridiche pentru garnisit sare piper
alb Mod de preparare: Taiati castravetii (cu coaja) in bucati de circa 3
cm si indepartati usor miezul.Amestecati sardelele scurse cu untul
(eventual cu mixerul) si adaugati putina…
Read more »
Read more »
Spaghete de castraveti gratinate
6 December 2010

Read more »
Tortilla cu dovleac
6 December 2010

Read more »
Tzatziki cu chimen
6 December 2010

Read more »
Cascaval pane
6 December 2010

Read more »
Sarlota alba cu fructe de sezon
6 December 2010

Read more »
Clafoutis cu piersici
6 December 2010

Read more »
Supa galbena de ardei
6 December 2010

Read more »
Galuste cu nectarine
6 December 2010
Ingrediente:
500 g branza de vaci 150 g gris 1 lamaie 3 nectarine 50 g faina 1 ou 1
varf de cutit sare 2 felii paine de graham (sau 2 linguri pesmet) 50 g
unt 2 linguri zahar 1 lingurita scortisoara pisata Mod de preparare:
Branza de vaci se lasa sa se scurga cateva ore…
Read more »
Read more »
Afine cu crusta
6 December 2010

Read more »
Cocktail Pussy Foot
6 December 2010

Read more »
Ardei umpluti
6 December 2010

Read more »
Pui umplut cu ghiveci
6 December 2010

Read more »
Taietei cu pesto de ardei
6 December 2010

Read more »
Vinete prajite cu frigarui de pui
6 December 2010

Read more »
Retete de post: Vinete umplute
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu pui
6 December 2010

Read more »
Gnocchi de dovleac cu rosii si busuioc
6 December 2010

Read more »
Păstrăv cu fenicul şi roşii
6 December 2010

Read more »
Tarta cu lapte de pasare
6 December 2010

Read more »
Budinca de fructe cu sos de citrice
6 December 2010

Pui cu ravioli
6 December 2010

Read more »
Cocktail Disaronno Driver
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu ceapa caramelizata
6 December 2010
Ingrediente:
150 g malai grisat sare 1/8 l lapte 30 g unt 1 ceapa mare 2 linguri
ulei de masline 1 lingura zahar 1/8 l vin rosu piper pisat mare 100 g
branza telemea de oaie 4 lingurite Pesto Mod de preparare: Ceapa se
curata ceapa si se taie marunt. Intr-o tigaie se pun la…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu mango
6 December 2010

Read more »
Chec cu ciocolata si fructe uscate
6 December 2010

Read more »
Prajitura cu mere si migdale
6 December 2010

Read more »
Mamaliga cu rosii si ciuperci
6 December 2010

Read more »
Batoane de dovleac
6 December 2010

Read more »
Rulouri cu ton
6 December 2010

Read more »
Macrou picant cu citrice
6 December 2010

Read more »
Reţete de post: Supă de roşii cu fenicul si varza
6 December 2010
Ingrediente: două cutii de roşii în bulion o rădăcină de pătrunjel un
fenicul o ceapă fidea un morcov o jumătate de varză două linguri de ulei
de măsline sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă, se taie
solzişori, se căleşte rapid în puţin ulei şi se stinge cu o cană de
apă.…
Read more »
Read more »
Frigărui de miel cu oregano si foi de dafin
6 December 2010

Read more »
Cremă de ciocolată cu fructe
6 December 2010

Read more »
Medalioane de vitel cu sote de castraveti
6 December 2010

Read more »
Inel de cuşcuş cu pui
6 December 2010

Read more »
Rulouri de merluciu cu orez
6 December 2010
Ingrediente: 300 g fileuri de merluciu 250 g orez cu bobul lung sau
orez sălbatic 100 ml ulei două linguri de zeamă de lămâie sare piper 3
căţei de usturoi Mod de preparare: Peştele se lasă la decongelat,
care se va face numai la frigider. Separat, se amestecă zeama de lămâie
cu două…
Read more »
Read more »
Salata de vinete cu coriandru
6 December 2010

Read more »
Ciuperci cu creveţi şi cuşcuş
6 December 2010

Read more »
Crema de portocale
6 December 2010

Read more »
Flan cu dovleac si coaja de portocala
6 December 2010

Read more »
Friptură de vită marinată cu susan
6 December 2010
Ingrediente pentru marinată: două linguri de sos de soia două linguri
de mălai 4 linguri de apă o lingură de ulei de arahide o lingură de
sherry puţin zahăr Ingrediente pentru sos: 4 linguri de sos de soia două
linguri de sherry ulei de arahide o lingură de mălai 4 linguri de suc
de…
Read more »
Read more »
Medalion din carne de cerb
6 December 2010
Ingrediente: 600 g carne de cerb 50 g untură 100 g ciuperci o ceapă 100
g unt 100 ml vin 30 ml coniac aspic pentru glasat sare piper măcinat
Mod de preparare: Carnea se taie în bucăţi şi se pune la înăbuşit într-o
cratiţă cu untură. Se adaugă ceapa tăiată solzişori şii sarea.…
Read more »
Read more »
Cuiburi de macaroane cu somon
6 December 2010

Read more »
Flanuri de dovlecei
6 December 2010

Read more »
Gulaş unguresc cu carne de vită
5 December 2010

Read more »
Somon cu îngheţată de piper roz
5 December 2010
Ingrediente: 500 g file de somon 500 ml lapte 200 ml smântână 120 g
zahăr pudră 25 g piper roz măcinat şi câteva boabe de piper negru un
vârf de cuţit de zahăr tos 200 ml ulei de măsline sucul de la o lămâie
mărar Mod de preparare: Ingheţata: In laptele încălzit se…
Read more »
Read more »
Macaroane cu legume si sos de branza
5 December 2010

Read more »
Tempura cu legume
5 December 2010

Read more »
Frittata cu pui si sparanghel
5 December 2010

Read more »
Tort de clatite cu carne de miel
5 December 2010

Read more »
Legume mexicane
5 December 2010

Read more »
Friptura delicioasa din piept de pui
5 December 2010
Ingrediente:
piept de pui mirodenii sos de soia ulei de masline vin usturoi Mod de
preparare: Se bate pieptul de pui si se tine la macerat 1-3 ore intr-o
marinata preparata astfel 2 linguri vin, 1 ingurita sos de soia, usturoi
pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau
alte mirodenii…
Read more »
Read more »
Mincare de ciuperci cu telina
5 December 2010

Sos picant de rosii cu masline
5 December 2010

Read more »
Gulii cu carne de porc
5 December 2010

Read more »
Sos tartar cu ciuperci
5 December 2010

Read more »
Salata de ciuperci
5 December 2010

Read more »
Tarta cu branza si dovlecei
5 December 2010

Read more »
Gerbeaud cu miere
5 December 2010

Read more »
File de salau cu ragout de creveti
5 December 2010
Ingrediente:
900 g file salau 50 g unt 100 ml vin alb sec 150 g creveti 100 g
ciuperci 1ceapa 150 g frisca lichida 0.50ml zeama de lamaie sare piper
alb 50 g faina busuioc 1 leg.patrunjel verde Mod de preparare: Fileul de
salau se sareaza si se presara cu piper alb,se da prin faina.In…
Read more »
Read more »
Supa groasa de cartofi cu piept de pui afumat
5 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Tortellini cu kaizer si sos de rosii
5 December 2010

Read more »
Aperitiv cu rosii si ardei
5 December 2010

Read more »
Ciorba de salata verde cu zer acru
5 December 2010

Read more »
Prăjitură cu ananas
5 December 2010

Read more »
Tartă cu brânză de vaci şi portocale
5 December 2010

Read more »
Peste cu grapefruit
5 December 2010

Read more »
Lipie cu legume
5 December 2010
Ingrediente:
1 ceapa mare 2 dovlecei 1 lipie 150 g cas proaspat 2 rosii mari 1
andiva 2 linguri seminte de floarea-soarelui Mod de preparare: Incingeti
2 linguri ulei de masline si caliti ceapa taiata felii si dovleceii
taiati felii subtiri. Acoperiti vasul cu un capac si tineti-l pe foc mic
timp de 10 minute,…
Read more »
Read more »
Pulpa de miel cu salvie si tarhon
5 December 2010

Read more »
Clatite la cuptor cu gem de caise
5 December 2010

Read more »
Sfecla rosie gratinata
5 December 2010

Read more »
Sfecla cu perisoare
5 December 2010
Ingrediente:
1 felie de franzela mai veche 1 ceapa mica (data pe razatoare) 400 g
tocatura de vita si porc 1 ou sare piper macinat 1 foaie de dafin 3
boabe de ienupar 400 g sfecla rosie 400 g cartofi rezistenti la foc 4-5
cepe albe 1 catel de usturoi 2 linguri untdelemn 1 lingura…
Read more »
Read more »
Friganele de mei
5 December 2010
Ingrediente:
2 linguri unt 1 ceapa 200 g mei 1/8 l concentrat de legume 100 g
cascaval ras 2 galbenusuri pesmet sare 1 varf de cutit nucsoara 1 varf
de cutit piper rosu macinat 2-3 linguri ulei de masline 1/8 l lapte 200 g
cascaval taiat cubulete 1 lingurita patrunjel verde tocat Mod de
preparare:…
Read more »
Read more »
Friptura de porc cu varza creata
5 December 2010

Read more »
Carpaccio cu sfecla
5 December 2010

Read more »
Tortilla cu dovlecei
5 December 2010

Read more »
Sarlota de branza cu pere
4 December 2010
Ingrediente:
200 g branza de vaci neteda 3 pere 1 lamaie 4 galbenusuri + 1 albus 350
ml frisca nebatuta 50 g zahar pudra 1 baton de vanilie 5 foi de
gelatina 200 g fructe de padure congelate fierte si pasate 50 g stifturi
de migdale prajite Ingrediente sirop: 200 g zahar, 100 g miere,…
Read more »
Read more »
Salata cu dovlecei crocanti
4 December 2010

Read more »
Tarta fina cu branza Camembert
4 December 2010

Read more »
Eclere cu cremă de vanilie
4 December 2010

Read more »
Rulada de omleta cu menta
4 December 2010
Ingrediente
: 8 oua 150 g branza de burduf 50 g parmezan ras (sau cascaval) 4 fire
de menta 40 g unt sare piper Mod de preparare: Pastrati cateva frunze de
menta pentru ornat si taiati-le pe celelalte cu foarfeca. Puneti branza
de burduf intr-un bol, sfaramati-o cu furculita, adaugati ouale, menta
taiata, parmezanul ras,…
Read more »
Read more »
Clatite cu crema de Roquefort si nuci
4 December 2010

Read more »
File de peşte cu praz
4 December 2010

Read more »
Ciorbă de dovlecei cu pui
4 December 2010

Cremă cu vişine
4 December 2010

Read more »
Prajitura chinezeasca
4 December 2010
Ingrediente:
250 g. unt sau margarina 250 g. zahar 250 g. nuci macinate 6 oua 100 g.
faina Mod de preparare: Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se
adauga nuca macinata si 6 albusuri batute spuma iar apoi faina. Se coace
compozitia in tava unsa si tapetata. Se freaca separat galbenusurile cu
200…
Read more »
Read more »
Salată cu peşte alb, ciuperci marinate şi maioneză
4 December 2010

Read more »
Biscuiţi cu limetă
4 December 2010

Read more »
Cocktail Puccini
4 December 2010

Read more »
Sandvişuri cu mozzarela
4 December 2010

Read more »
Gogosele cu gem de caise
4 December 2010

Read more »
Tort cu struguri
4 December 2010

Read more »
Cârnaţi cu legume
4 December 2010

Read more »
Sos de capsuni cu galusti de albus
4 December 2010

Read more »
Calzone cu legume şi şuncă
4 December 2010

Read more »
Doradă cu broccoli
4 December 2010

Read more »
Capsuni cu crema de vanilie
4 December 2010

Read more »
Ciuperci umplute cu brânză de vaci si sos pesto
4 December 2010

Read more »
Tort cu dovlecei, varza de bruxelles si sos pesto
4 December 2010

Read more »
Prăjitură cu fulgi şi coacăze
4 December 2010

Read more »
Tarta cu sarlota si fructe
4 December 2010
O
reteta de tarta cu sarlota si fructe din: faina, unt, zahar,
galbenusuri, pachete de sarlota si lapte. Ingrediente aluat : 300 g
faina 200 g unt 100 g zahar 3 galbenusuri Ingrediente crema : 2 pachete
de sarlota (vanilie, capsuni, zmeura, ciocolata etc) 1 litru de lapte 6
linguri zahar sau dupa gust Mod…
Read more »
Read more »
Crema de ciocolata
4 December 2010

Read more »
Parfe de fructe
4 December 2010
Ingrediente:
150 g zahar 150 ml lapte 500 g frisca batuta 250 g fructe de sezon
(piersici, caise, mure, zmeura etc) 1 ou 2 pliculete zahar vaniliat Mod
de preparare: Intr-o cratita, se amesteca zaharul, zaharul vanilat,
laptele, galbenusul si albusul de ou si se pune sa fiarba, amestecand
continuu, pana incepe sa se ingroase…
Read more »
Read more »
Tarte cu crema si pere
4 December 2010

Read more »
Pere cu costita si sos vinegreta
4 December 2010

Read more »
Gogosele cu cascaval
3 December 2010

Read more »
Tortilla cu salam si verdeata
3 December 2010

Read more »
Turta dulce cu mere
3 December 2010

Read more »
Salata turceasca cu sos de kefir
3 December 2010
Ingrediente:
250 g fasole verde 1/4 l concentrat de legume zeama de la o lamaie 250 g
varza 1 lingura sare de mare 250 g telina 4 rosii 4 morcovi 1
castravete cateva picaturi ulei de masline piper macinat 500 g piept de
pui Ingrediente sos: 250 g kefir, 1 ceapa, zeama de la o…
Read more »
Read more »
Gratin de cartofi cu costite de miel sau de berbecut
3 December 2010

Read more »
Retete de post: Cornulete cu rahat
3 December 2010
Ingrediente:
faina (circa 350 g) 1 pachet margarina 3 linguri apa o lingura otet
rahat pentru umplut zahar pudra + 1 plic zahar vanilat Mod de preparare:
Se freaca intre palme faina cu margarina, pana ce amestecul devine
nisipos, apoi se adauga apa si otetul, se framanta un aluat ceva mai
vartos si se lasa…
Read more »
Read more »
Copane de pui gratinate cu parmezan
3 December 2010
Ingrediente:
12 copane de pui 100 g parmezan (sau cascaval uscat) 100 g svaiter 100
ml vin alb sec 50 g unt 1 varf de cutit nucsoara rasa piper Mod de
preparare: Incingeti cuptorul la 210C. Puneti untul sa se topeasca
intr-o craticioara, ungeti cu el copanele de pui si asezati-le pe o
tava. Lasati-le…
Read more »
Read more »
Chec cu ceai verde si fructe de padure
3 December 2010

Read more »
Curry cu peste
3 December 2010

Read more »
Crap cu legume la cuptor
3 December 2010
Ingrediente:
1 crap (circa 1 kg) 2 linguri ulei de masline 2 morcovi mari taiati
marunt 2 tulpini de telina taiate rondele 2 lingurite bulion sare piper
proaspat macinat 250 ml apa 1/2 legatura patrunjel verde tocat o rosie
taiata felii subtiri 1 ceapa potrivita taiata rondele fine Mod de
preparare: Se curata pestele, se…
Read more »
Read more »
Oua cu sos si verdeturi
3 December 2010
Ingrediente:
5 oua 250 g smantana subtire 1-2 linguri mustar sare piper macinat
cateva picaturi sos Worcester 2 cesti verdeturi tocate (patrunjel,
marar, codite de ceapa verde, tarhon) 1 lingurita miere 1 varf de cutit
boia iute 8 masline umplute 1/2 ardei gras rosu 50 g cascaval zeama de
lamaie Mod de preparare: Se…
Read more »
Read more »
Salata Tarama
3 December 2010
Ingrediente
: 2 cartofi fainosi mari 120 g icre 80 ml zeama de lamaie 160 ml ulei
de masline 2 linguri patrunjel verde tocat Mod de preparare: Cartofii
taiati cubulete de circa 2 cm se pun intr-o craticioara, se acopera cu
apa si se lasa pe foc sa dea in clocot, dupa care se fierb…
Ingrediente:
1 conopida 150 g branza Roquefort 100 ml frisca nebatuta (smantana) 2
linguri ulei de masline sare piper alb macinat Mod de preparare: Puneti
pe foc 1 litru de apa cu sare. Curatati conopida, spalati-o sub jetul de
apa rece, separati buchetelele si fierbeti-o 20 de minute in apa
sarata. Puneti conopida fiarta in…
Read more »
Ingrediente:
210 g faina 350g unt 200 g zahar 50 ml vin alb bicarbonat de sodiu 50 g
cacao Ingrediente crema: ciocolata menaj, 50 g zahar, 300 ml lapte, 3
galbenusuri de ou, 30 ml rom, 500 g visine Mod de preparare: Pe
planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar,…
Read more »
O
reteta simpla de castane coapte din: castane, apa si sare. Ingrediente:
castane apa sare Mod de preparare: Se spala castanele in 2-3 ape si
se cresteaza coaja in cateva locuri. Se pun in tava de aragaz si se
stropesc din cand in cand cu apa foarte sarata. Dupa maximum 30 min se
scot…
Read more »
Ingrediente foaie: 125 g zahar pudra 75 g faina 3 oua intregi 4
galbenusuri 2 linguri de cacao 2 plicuri zahar vanilat un varf de cutit
scortisoara pisata Ingrediente crema de nuca: 150 g miez de nuca, 60 g
zahar, 200 ml lapte, 2 galbenusuri de ou, 150 g unt si 5g amidon
(zeamil…
Read more »
Ingrediente:
1/2 l lapte 4 linguri zahar 4 oua vanilie 5 linguri zahar pentru
imbracat forma Mod de preparare: Se pun intr-o cratita laptele, vanilia
si zaharul. Se tine la inceput pe marginea masinii pana se topeste
zaharul, apoi se impinge pe foc bun si se lasa sa dea in clocot. Se bat
intr-un castron…
Read more »
Ingrediente:
500 g de piersici 4 oua 150 g de zahar 1/2 pahar de vin 2-3 foi de
gelatina Mod de preparare: Se curata piersicile si se pun cu zaharul si
vinul sa fiarba pana se obtine un piure gros. Se adauga gelatina
dizolvata in apa calda si galbenusurile. Se da jos de pe foc…
Read more »
Ingrediente:
1 cana de orez 8 linguri de ulei de masline 3 linguri de otet de vin 1
catel de usturoi pisat 1 ceapa mica pisata sare piper 6 ardei grasi 2
lingurite de patrunjel tocat masline verzi si negre pentru ornat Mod
de preparare: Scoateti semintele din ardei si taiati unul dintre ei…
Read more »
Calitate – fără alcool Bază alcoolică – nici una Pahar – cupă dublă de
cocktail Categorie – No-alcool-drinks Decoraţiune – fără Se serveşte
dimineaţa şi după-amiaza Ingrediente: un gălbenuş de ou o linguriţă de
ketchup o linguriţă de sos Worcester 2 picături de oţet sare piper
Celălalt nume atribuit cocktailului Prairie Oyster…
Read more »
Ingrediente: 350 g făină praf de copt sare piper o lingură de busuioc
uscat 250 ml iaurt două ouă 75 g unt 175 g parmezan pudră de curry doi
căţei de usturoi o legătură ceapă verde un măr salată verde mozzarela
Mod de preparare: Iaurtul se pune într-un castron, împreună cu un
pliculeţ…
Read more »
Ingrediente
: 1 kg cartofi marunti 250 g masline negre si verzi 100 ml vin alb sec o
crenguta de rozmarin 4 catei de usturoi 4 linguri de untdelemn fin sare
piper Mod de preparare: Curatati cartofii de coaja, spalati-i si
uscati-i intr-un prosop daca nu gasiti cartofi mici, taiati-i in patru.
Curatati cateii de…
Read more »
Ingrediente
: 1 ceasca si 1/4 faina 1/4 ceasca zahar pudra 90 g unt taiat bucatele
un galbenus batut usor 2 linguri apa de la gheata Ingrediente umplutura:
2 pere mari, 50 g unt, 1/4 ceasca zahar tos, 1 ou batut usor, 1
lingurita esenta de vanilie, 2 lingurite faina, 50 g migdale macinate,
2…
Read more »
Ingrediente:
rata sau pui (aripioare, pulpe, ficat) costite de porc taiate marunt
eventual carne de iepure fasole verde si alba un ardei rosu (capia)
taiat in bucati mari orez sofran supa de pui sau apa calda 1 rosie
taiata in bucati 2 samburi de usturoi ulei sare ardei iuti Mod de
preparare: Se pune ulei…
Read more »
Ingrediente: 250 ml apă 100 g unt 150 g făină 4 ouă un plic budincă de
vanilie 450 ml lapte dulce un borcan compot de struguri o lămâie 150 g
zahăr pudră un vârf de cuţit de sare 3 linguri de cafea granulată frişcă
Mod de preparare: Intr-o oală se pun apa, untul…
Read more »
Ingrediente
: 200 g faina un varf de cutit de sare coaja rasa de la 1/4 lamaie 80 g
unt moale + inca putin pentru uns tava 100 g iaurt Ingrediente
umplutura: 600 g ananas din conserva (rondele), 80 g unt, 3-4 linguri de
miere. Mod de preparare: Se amesteca faina cu sarea si coaja…
Read more »
Ingrediente: 500 g făină 200 ml apă 25 g drojdie un fir de praz 300 g
brânză de vaci 200 g brânză telemea 3 ouă două linguri de ulei de
măsline 3 linguri de ulei o linguriţă de seminţe de chimen mărar sare
piper ceapă albă ceapă roşie Mod de preparare: Prazul se…
Read more »
Ingrediente: 4 fileuri de peşte doi cartofi 400 g fasole verde 400 g
fasole galbenă un ardei capia roşu 100 g porumb 450 g broccoli doi
dovlecei amidon ulei 3 lămâi 250 ml vin alb două roşii o ceaipă usturoi
un beţişor scorţişoară sare piper Mod de preparare: Broccoli, fasolea
verde şii cea…
Read more »
Ingrediente: 300 g mălai 750 ml apă 75 ml ulei o ceapă 3 căţei de
usturoi un morcov un ardei gras roşu 250 g fasole verde 500 g carne de
porc 200 g parmezan 50 g unt două roşii sare piper cimbru uscat smântână
ardei iute Mod de preparare: Morcovul se curăţă,…
Read more »
O
reteta de chiftelute de legume cu orez din: conopida, orez, fasole,
boabe de porumb, ardei capia, ardei iute, usturoi, ceapa, parmezan, oua,
ulei, pesmet, patrunjel, sare, piper si branza telemea. Ingrediente:
450 g conopidă 250 g orez 150 g fasole roşie boabe 250 g fasole verde 50
g boabe de porumb un ardei capia…
Read more »
O
reteta de midii cu vin si parmezan din: midii, ceapa, usturoi, ulei de
masline, rosii, vin alb, praz, rozmarin, parmezan, lamaie, sare, piper
si ardei iute. Ingrediente: o jumătate de kilogrami de midii o ceapă doi
căţei de usturoi 150 ml ulei de măsline 4 roşii 250 ml vin alb demisec
un fir de…
Read more »
Ingrediente
: 500 g ciuperci mai mici 6 rosii marunte 6 cepe mici albe 2 morcovi 2
catei de usturoi 4 linguri ulei de masline 150 ml vin alb cateva
crengute de ierburi aromate (cimbru, rozmarin) o lingura boabe de
coriandru sare piper Mod de preparare: Se curata morcovii, se taie in
doua pe lung…
Read more »
Ingrediente: 500 g paste cu spanac 200 g paste simple 500 g midii
decorticate 500 g sparanghel o frunză de dafin 300 ml vin alb demisec 75
g unt sare piper o lămâie parmezan Mod de preparare: Midiile se
decongelează, se pun într-o oală cu un litru de apă, vinul alb, frunza
de…
Read more »
Ingrediente: doi dovlecei doi cartofi ulei de măsline doi litri apă
două cepe usturoi doi morcovi o rădăcină de pătrunjel un sfert de ţelină
un ardei gras 300 g mazăre o salată verde cimbru 300 g paste 200 ml
smântână sare piper Mod de preparare: Morcovii, ţelina şi rădăcina de
pătrunjel se curăţă…
Read more »
Ingrediente: 500 g ficat de pui un piept de pui 4 roşii două cepe 4
căţei de usturoi 100 ml ulei de floarea-soarelui doi ardei graşi roşii
500 ml apă o linguriţă de busuioc uscat sare piper mălai castraveţi
muraţi Mod de preparare: Ficăţeii se spală cu apă rece şi se pun la…
Read more »
Ingrediente: 500 g fileuri de hering 200 g fasole roşie 150 g năut un
sfert varză creaţă o ceapă un morcov un sfert de ţelină 3 roşii 250 ml
borş 100 ml ulei de floarea-soarelui sare piper leuştean smântână pâine
neagră Mod de preparare: Năutul şi fasolea roşie s.e pun la înmuiat
cu…
Read more »
Ingrediente: 500 g mazăre 75 g unt o ceapă 250 ml vin alb demisec 50 g
parmezan sare piper ulei pentru prăjit făină caşcaval sărat pătrunjel
Mod de preparare: Mazărea se fierbe, se scurge şi se pune într-un
castron. Jumătate din cantitatea de mazăre se pune într-un bol şi se
pasează. Ceapa se…
Read more »
Ingrediente:
1kilogram conopida 100 g unt 2 piepti de pui 100 g ciuperci verdeata
putin piper 5 g sare putina nucsoara 25 g ceapa prajita 1 ou 50 g pesmet
150 g grasime Mod de preparare: Conopida fiarta se inabusa in unt. Se
prepara apoi o tocatura din carne de pui (poate fi si de…
Read more »
Ingrediente: un kg muşchi de porc un kg cartofi mici două roşii sos de
roşii picant 300 g caşcaval pătrunjel doi căţei de usturoi 100 g măsline
feliate 3 linguri de făină ulei de floarea-soarelui sare piper mujdei
varză murată Mod de preparare: Usturoiul se pisează. Se pune într-un
castron, împreună cu sosul…
Read more »
Ingrediente
aluat: 220 g faina 60 g zahar tos 125 g unt + unt cat o nuca pentru uns
forma 50 g migdale pisate fin 1 ou Ingrediente umplutura: 2 oua, 3
mere, 30 g unt, 150 g prune uscate (fara samburi), 4 linguri coniac, 40 g
smantana groasa (frisca nebatuta), 50 g zahar tos.…
Read more »
Ingrediente: un kilogram muşchi de porc doi ardei capia roşii o ceapă 4
căţei de usturoi 3 fire de mentă 300 g ciuperci 60 g unt 200 g caşcaval
3 fructe de grepfrut sare piper ulei de floarea-soarelui 4 roşii
dovlecei Mod de preparare: Ceapa se curăţă de foi, se spală şi se…
Read more »
Ingrediente: 3 piepturi de pui doi ardei capia roşii doi ardei graşi
verzi două cepe 4 căţei de usturoi o jumătate de ţelină 500 g conopidă
500 g spanac sare piper ulei de măsline 3 crenguţe busuioc verde o
lămâie 250 g roşii cherry Mod de preparare: Conopida se spală, se rupe
în…
Conopida cu branza Roquefort
3 December 2010

Read more »
Cremsnit cu visine a la Tisa
3 December 2010

Read more »
Reteta zilei: Castane coapte
3 December 2010

Read more »
Rulada cu crema si nuca
3 December 2010

Read more »
Crema caramel
3 December 2010

Read more »
Crema de piersici
3 December 2010

Read more »
Salata de orez
3 December 2010

Read more »
Cocktail Prairie Oyster
3 December 2010

Read more »
Cornulete cu dulceata
3 December 2010
Ingrediente: 1 ou 250 g de unsoare 150 g de zahar 2 linguri de otet 10
linguri de apa aroma faina cat cuprinde un borcan de dulceata dupa
preferinta zahar pudra Mod de preparare: Din aceste ingrediente se face
un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora,…
Read more »
Read more »
Rondele cu parmezan
3 December 2010

Read more »
Cartofi cu masline
3 December 2010

Read more »
Tort cu pere si migdale
3 December 2010

Read more »
Paella Valensiana
3 December 2010

Read more »
Ecler cu struguri şi cafea
3 December 2010

Read more »
Tarta cu ananas
3 December 2010

Read more »
Chec cu brânză şi verdeţuri
3 December 2010

Read more »
File de peşte cu legume
3 December 2010

Read more »
Brioşe de mălai cu carne
3 December 2010

Read more »
Chifteluţe de legume cu orez
3 December 2010

Read more »
Midii cu vin şi parmezan
3 December 2010

Read more »
Ciuperci a la greque
3 December 2010

Read more »
Paste cu midii şi sparanghel
3 December 2010

Read more »
Supă de legume cu paste
3 December 2010

Read more »
Mâncărică din piept de pui
3 December 2010

Read more »
Ciorbă cu hering
3 December 2010

Read more »
Peşte cu pilaf şi mazăre
3 December 2010

Read more »
Tagliatelle cu smantana si busuioc
3 December 2010
Ingrediente
: 1 dovlecel (300 g) 2 linguri ulei sare piper 100 ml smantana (sau
frisca nebatuta) 200 ml lapte 200 ml zeama concentrata de carne de
pasare 1 legatura busuioc 30 g unt 30 g faina 150 g mazare congelata 400
g Tagliatelle (taietei ceva mai lati) 100 g cascaval ras 1-2 linguri
zeama…
Read more »
Read more »
Conopida cu tocatura de pui
3 December 2010

Read more »
Ruladă din muşchi de porc
3 December 2010

Read more »
Tarta gascona cu mere
3 December 2010

Read more »
Ruladă de porc cu grepfrut
3 December 2010

Read more »
Mâncare cu pui şi ardei
3 December 2010

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu